Libnet.ro
UNICEF

01:05

CUTREMUR la PRO TV! inca un jurat si-a anuntat plecarea de la Vocea Romaniei! Fanii sunt DEVASTATI

B1 B1,
CUTREMUR la PRO TV! inca un jurat si-a anuntat plecarea de la Vocea Romaniei! Fanii sunt DEVASTATI

Noul sezon de la Vocea Romaniei vine cu schimbari uriase! Juratii Loredana si Adi Despot pleaca de la Vocea Romaniei, potrivit unor surse din cadrul trustului, citate de in echipa de antrenori a show-ului. continuă pe B1

Penedo si-a anuntat plecarea de la Dinamo

Portarul panamez Jaime Penedo si-a anuntat plecarea de la Dinamo chiar inaintea ultimului meci oficial al cainilor din acest sezon.

Lovitura zilei in Europa: Zinedine Zidane si-a anuntat plecarea de la Real Madrid. Francezul a intrat in istoria fotbalului

La capatul unui sezon in care a ratat titlul in Spania, dar a castigat Liga Campionilor, fostul mare fotbalist francez a organizat o conferinta in care si-a anuntat plecarea de la club.

E oficial: EXATLON se muta la PRO TV! Cand va incepe noua emisiune

PRO TV a achizitionat licenta Ninja Warrior, o productie tip competitie sportiva, dupa modelul Exatlon. Totodata, postul anunta ca a deschis inscrierile pentru show-ul de actiune. Show-ul va testa.

Pro TV anunta competitia sportiva Ninja Warrior si da startul inscrierilor: ce presupune noul format

Pro TV confirma ca a achizitionat licenta formatului de televiziune Ninja Warrior, o competitie sportiva asemanatoare revelatiei Exatlon de la Kanal D, si anunta ca a dat startul preselectiilor.

Zidane si-a anuntat plecarea de la Real Madrid

Antrenorul francez Zinedine Zidane a anuntat, joi, intr-o conferinta de presa, ca pleaca de la Real Madrid in aceasta vara. Posibilii inlocuitori ai lui Zidane la Real Madrid .

Schimbari majore si noi antrenori la Vocea Romaniei: Pro TV ofera primele indicii si lanseaza provocarea Ghici cine vine VIDEO

Reprezentantii Pro TV fac un anunt misterios in legatura cu noul sezon Vocea Romaniei, precizand ca vor exista schimbari majore, inclusiv in componenta juriului, si lansand o provocare fanilor: sa ghiceasca numele persoanei care se alatura echipei pe baza unor indicii.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2364 seconds )