Libnet.ro
UNICEF

16:15

Un cutremur puternic s-a produs in Insulele Kurile din Rusia

Antena3 Antena3,
Un cutremur puternic s-a produs in Insulele Kurile din Rusia

Un seism cu magnitudinea de 6,7 grade pe scara Richter s-a produs in largul Oceanului Pacific, la aproximativ 282 de kilometri nord-vest de Insulele Kurile din Rusia, au transmis reprezentantii Institutului American de. continuă pe Antena3

Milorad Dodik: Bosnia ar trebui sa recunoasca Crimeea ca facnd parte din Rusia

Milorad Dodik, proaspat ales membru al presedintiei tripartite din Bosnia si Hertegovina, a declarat ca va lansa o initiativa prin care tara pe care o conduce sa recunoasca Crimeea ca facand parte din Rusia, relateazaBalkan Insight.

CUTREMUR puternic: A avut 5,4 grade! Detalii despre zonele afectate! Specialistii sunt in alerta

Un cutremur cu magnitudinea de 5,4 s-a produs miercuri la 30 km fata de Kabwum, in largul statului Papua Noua Guinee, potrivit institutului american de geofizica USGS. Regiunea este cunoscuta pentru.

Cutremur puternic, miercuri seara

Un seism cu magnitudinea 6 s-a produs la mica adancime in largul insulelor indoneziene Java si Bali, a anuntat miercuri Institutul american de geofizica USGS), citat de AFP. Cutremurul a avut loc la ora.

Un CUTREMUR PUTERNIC a lovit din nou! Seismul a avut magnitudinea de 6

Indonezia este din nou lovita de cutremur. Dupa seismul cu magnitudine de 7,5 de acum doua saptamani, care a provocat un tsunami ce a dus la moartea a peste 2. 000 de persoane, joi, un cutremur cu magnitudinea 6.

SEISM 2018: 15 sfaturi de urmat in caz de cutremur puternic in Romania

In contextul exercitiului Seism 2018, autoritatile au facut mai multe recomandari utile pentru cetateni, intr-o situatie reala de cutremur: 1. incercati in primul rand sa ramaneti calm.

ştiri de la Antena3

actualitate, 16:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2061 seconds )