Libnet.ro
UNICEF

17:01

CUTREMUR PUTERNIC in urma cu PUTIN TIMP! Specialistii sunt iN ALERTA! Detalii de ULTIMA ORA

B1 B1,
CUTREMUR PUTERNIC in urma cu PUTIN TIMP! Specialistii sunt iN ALERTA! Detalii de ULTIMA ORA

Un cutremur puternic s-a produs miercuri dimineata lala ora 09:40:44 ora locala a Romaniei) in Iran. Cutremurul a avutmagnitudinea de 5. 2, la adancimea de 10km, anunta INFP. Cutremurul. continuă pe B1

Cutremur puternic in Romania! Specialistii, in alerta! Aparatele au fost date peste cap! Detalii de ULTIMA ORA

Un cutremur semnificativ a avut loc luni seara in Romania. INFP a revizuit magnitudinea si adancimea seismului produs in zona seismica Vrancea, judetul Buzau. Astfel, seismul ar fi avut.

ALERTA COSMICA: Un asteroid URIAS a trecut de Luna si se apropie de Terra! Anuntul facut de NASA in urma cu putin timp

Un asteroid de 19,8 metri se apropie de Terra, dupa ce a trecut de Luna, anunta NASA, potrivit Express. co. uk, momentul de maxima apropiere fiind in doar cateva ore. Asteroidul VD 2019 este setat sa traga pe.

Lacrimi GRELE in folclorul romanesc: Laura Lavric a facut GESTUL EXTREM! Stirea a fost confirmata in urma cu putin timp

Zile grele pentru indragita cantareata de muzica populara Laura Lavric. Chiar daca viata ei profesionala a fost plina de succes, cea personala i-a dat dureri de inima ani in sir. Acum insa.

I-au anuntat MOARTEA in urma cu PUTIN TIMP! Fotbalul romanesc, in DOLIU! Este o pierdere URIASA

Doliu in fotbalul romanesc. Tatal antrenorului echipei FC Voluntari a incetat din viata! Tatal antrenorului Cristiano Bergodi s-a stins din viata. Anuntul trist a fost facut chiar de Clubul FC.

DA, E ADEVARAT: O vedeta de top a intrat cu Mercedesul intr-un taxi! ANUNTUL facut in urma cu putin timp. Fanilor din intreaga lume le-a stat inima! (FOTO)

Unul dintre membrii celebrei formatii de K-pop BTS, Jungkook, este vinovat pentru producerea unui accident de automobil, a recunoscut luni agentia care il impresariaza, potrivit careia artistul a prezentat scuze.

ştiri de la B1

actualitate, 17:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2233 seconds )