Libnet.ro
UNICEF

12:45

Cutremur in Romania, marti dimineata, 8 octombrie 2019. Ce magnitudine a avut seismul

Playtech Playtech,
Cutremur in Romania, marti dimineata, 8 octombrie 2019. Ce magnitudine a avut seismul

Un cutremur a avut loc in Romania, marti dimineata, 8 octombrie 2019, la ora 7. Seismul s-a produs in judetul Vrancea, la o adancime de 130 de kilometri. Cutremur in Romania, marti dimineata, 8 octombrie 2019 Conform Institutului National de Cercetare Dezvoltare pentru Fizica Pamantului INFP), cele mai apropiate orase de epicentrul miscarii placii tectonice . continuă pe Playtech

Un nou cutremur s-a produs marti dimineata in Vrancea

Un cutremur cu magnitudinea 3,1 pe scara Richter s-a produs marti dimineata, la ora locala 7:17, in zona seismica Vrancea, judetul Vrancea, la adancimea de 130 de kilometri, potrivit Institutului National de.

Curs valutar BNR marti, 8 octombrie. Cu cat poti cumpara azi Euro

BNR va emite noul curs valutar, marti, 8 octombrie 2019. in jurul orei 13, noilei valori pot fi regasite atat pe site-ul oficial al Bancii, cat si mai jos. Cotatiile valutelor internationale vor reprezenta referinta pentru toate tranzactiile bancare efectuate in ziua urmatoare. Curs valutar BNR marti, 8 octombrie 2019 Banca Nationala a Romaniei BNR) .

Informare meteo: Vreme deosebit de rece pana marti dimineata, cu ninsori la munte si lapovita in alte zone Cum va fi vremea in Capitala

Administratia Nationala de Meteorologie a emis o informare in care avertizeaza ca, pana marti dimineata vremea va fi deosebit de rece, cu ninsori la munte si precipitatii mixte in zonele subcarpatice.

HOROSCOP rune pentru 9 octombrie 2019. Berbecii au parte de obstacole, Gemenii se tem de schimbari

Etalare zilnica RUNE mistice pe ZODII, MIERCURI 9 octombrie 2019. Mesaje din magia supranaturalului Runele sunt considerate alfabetul zeilor si sunt seturi de simboluri gravate pe pietre, lemn sau sticla ce .

HOROSCOP bani si succes pentru 7-13 octombrie 2019. Racii au o saptamana favorabila, Balantele au un stil neconventional de comunicare

Iata horoscopul pentru bani si tendintele spre succes pe saptamana 7-13 octombrie 2019, conform influentelor date de miscare si aspectele astrale ale planetelor in aceasta saptamana.

Prognoza meteo ANM pentru marti, 8 octombrie. Ploi si temperaturi scazute

ANM a emis prognoza pentru marti, 8 octombrie. Specialistii meteo anunta inca o zi cu temperaturi scazute, insotita de ploi. Din 9 octombrie urmeaza ca valorile termice sa creasca. Prognoza meteo ANM pentru marti, 8 octombrie Specialistii de la Administratia Nationala de Meteorologie ANM) au emis o avertizare de vreme rece in toata tara, care .

HOROSCOPUL ZILEI DE MARTI 08 OCTOMBRIE 2019 pentru Zodia Pesti

HOROSCOPUL ZILEI DE MARTI 08 OCTOMBRIE 2019 pentru Zodia Pesti - Stii cum se spune, Dumnezeu iti da dar nu-ti baga si-n traista. La fel vei simti si azi, cand vor fi intrunite conditiile unei mari.

HOROSCOPUL ZILEI DE MARTI 08 OCTOMBRIE 2019 pentru Zodia Varsator

HOROSCOPUL ZILEI DE MARTI 08 OCTOMBRIE 2019 pentru Zodia Varsator - Bazeaza-te numai pe cifre certe si fapte concrete, nu te lua dupa idei aruncate in vant sau dupa presupuneri care nu au la origine nimic.

HOROSCOPUL ZILEI DE MARTI 08 OCTOMBRIE 2019 pentru Zodia Capricorn

HOROSCOPUL ZILEI DE MARTI 08 OCTOMBRIE 2019 pentru Zodia Capricorn - Nu mai trece in revista tot ce ai pierdut sau ce nu ai reusit sa obtii de la viata, pentru ca nu golurile conteaza acum, ci lunga lista de.

HOROSCOPUL ZILEI DE MARTI 08 OCTOMBRIE 2019 pentru Zodia Scorpion

HOROSCOPUL ZILEI DE MARTI 08 OCTOMBRIE 2019 pentru Zodia Scorpion - Tatal sau figura care reprezinta autoritatea din familia ta are un rol major in evenimentele comune, deci asculta-l cu luare aminte pentru ca.

ştiri de la Playtech

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2161 seconds )