Libnet.ro
UNICEF

19:00

Un nou cutremur s-a produs marti dimineata in Vrancea

Antena3 Antena3,
Un nou cutremur s-a produs marti dimineata in Vrancea

Un cutremur cu magnitudinea 3,1 pe scara Richter s-a produs marti dimineata, la ora locala 7:17, in zona seismica Vrancea, judetul Vrancea, la adancimea de 130 de kilometri, potrivit Institutului National de. continuă pe Antena3

Cutremur in Romania, marti dimineata, 8 octombrie 2019. Ce magnitudine a avut seismul

Un cutremur a avut loc in Romania, marti dimineata, 8 octombrie 2019, la ora 7. Seismul s-a produs in judetul Vrancea, la o adancime de 130 de kilometri. Cutremur in Romania, marti dimineata, 8 octombrie 2019 Conform Institutului National de Cercetare Dezvoltare pentru Fizica Pamantului INFP), cele mai apropiate orase de epicentrul miscarii placii tectonice .

Nou cutremur in Romania in aceasta dimineata. Ce magnitudine a avut seismul

Un cutremur cu magnitudinea 3,1 pe scara Richter s-a produs marti dimineata, la ora locala 7:17, in zona seismica Vrancea, judetul Vrancea, la adancimea de 130 de kilometri, potrivit Institutului National de.

Informare meteo: Vreme deosebit de rece pana marti dimineata, cu ninsori la munte si lapovita in alte zone Cum va fi vremea in Capitala

Administratia Nationala de Meteorologie a emis o informare in care avertizeaza ca, pana marti dimineata vremea va fi deosebit de rece, cu ninsori la munte si precipitatii mixte in zonele subcarpatice.

CUTREMUR, in Romania! VEZI ZONELE unde SEISMUL a fost resimtit cel mai puternic

Un cutremur de 3,1magnitudine s-a produs marti, dimineata, la ora 7:17 in judetul Vrancea, informeazaInstitutul National de Cercetare Dezvoltare pentru Fizica Pamantului. iNMORMANTAREA celei.

ştiri de la Antena3

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2224 seconds )