Libnet.ro
UNICEF

16:30

Cutremur in Romania! S-a intamplat in urma cu putin timp. Foarte multe seisme in tara noastra

Playtech Playtech,
Cutremur in Romania! S-a intamplat in urma cu putin timp. Foarte multe seisme in tara noastra

Un nou cutremur a avut loc in Romania! Seismul a fost inregistrat luni, 17 august, in zona seismica Vrancea. Ce magnitudine a avut acesta?! A avut loc un nou seism in Romania Potrivit Institutului National de Cercetare-Dezvoltare pentru Fizica Pamantului, un cutremur cu magnitudinea de 3,1 grade pe scara Richter a avut loc luni dupa-amiaza . continuă pe Playtech

Fratii lui Emi Pian, scosi din arest. Ce s-a intamplat in urma cu putin timp

Decizie de ultima ora in cazul care a cutremurat lumea interlopa. Fratii lui Florin Mototolea, cunoscut sub numele de Emi Pian, au fost scosi de urgenta din arest. Cei doi s-au prezentat in fata anchetatorilor pentru a li se aduce la cunostinta faptul ca sunt acuzati de tentativa de omor. Asupra cui, aflati in randurile .

Rusia muta armata in Belarus. Ce s-a intamplat in urma cu putin timp

Potrivit Conflict Intelligence Team, care noteaza pe pagina de Facebook, zeci de camioane Ural si Kamaz, fara numere de inmatriculare, ce apartin Gardei Nationale a Federatiei Ruse, au fost surprinse in timp ce se deplasau pe directia frontierei Belarusului. Rusia muta armata in Belarus Camioanele ar fi fost surprinse la la doar 83 de kilometri .

Ultima ora! Noul coronavirus se poate transmite prin alimente? Anuntul facut de OMS cu putin timp in urma

Milioane de oameni sunt speriati la gandul ca noul coronavirus se poate transmite prin alimente, motiv pentru care vanzarile anumitor produse neambalate au scazut ingrijorator. in urma anuntului transmis de China, cu privire la identificarea virusului in alimente de import, mai exact intr-un lot de aripioare de pui congelate, importate din Brazilia, OMS a tinut .

ştiri de la Playtech

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2033 seconds )