Libnet.ro
UNICEF

22:30

Ultima ora! Noul coronavirus se poate transmite prin alimente? Anuntul facut de OMS cu putin timp in urma

Playtech Playtech,
Ultima ora! Noul coronavirus se poate transmite prin alimente? Anuntul facut de OMS cu putin timp in urma

Milioane de oameni sunt speriati la gandul ca noul coronavirus se poate transmite prin alimente, motiv pentru care vanzarile anumitor produse neambalate au scazut ingrijorator. in urma anuntului transmis de China, cu privire la identificarea virusului in alimente de import, mai exact intr-un lot de aripioare de pui congelate, importate din Brazilia, OMS a tinut . continuă pe Playtech

OMS: Coronavirusul nu se transmite prin alimente

Organizatia Mondiala a Sanatatii OMS) a apreciat joi ca noul coronavirus nu poate fi transmis prin alimente, dupa ce China a anuntat ca a descoperit virusul care provoaca noua boala COVID-19 in alimente de import.

OMS nu crede ca noul coronavirus poate fi transmis prin alimente

Organizatia Mondiala a Sanatatii a asigurat, joi, ca populatia nu trebuie sa se teama de transmiterea Covid-19 prin alimente, dupa ce China a anuntat ca a descoperit coronavirus pe unele produse importate, scrie AFP.

OMS nu crede ca virusul Covid-19 poate fi transmis prin alimente

Organizatia Mondiala a Sanatatii OMS) a anuntat, joi, ca oamenii nu au motive intemeiate sase teama de transmiterea noului virus Covid-19 prin alimente, dupa ce China a anuntat ca a descoperit urme.

Coronavirusul se poate transmite sau nu prin mancare? Raspunsul dat de OMS la intrebarea pe care multi si-o pun

Organizatia Mondiala a Sanatatii OMS) a explicat ca noul coronavirus nu se poate transmite prin alimente, raspunzand astfel Chinei, care a precizat ca a descoperit Sars CoV-2 in alimente de import.

OMS linisteste populatia: Coronavirusul nu se transmite prin alimente

Organizatia Mondiala a Sanatatii OMS) a contrazis afirmatiile Chinei, care anuntase ca a descoperit.

R. Trump, de urgenta la spital! Are probleme grave, informatii de ultima ora!

Presedintele SUA, Donald Trump, trece prin momente dificile, dupa ce fratele sau mai mic a fost dus de urgenta la spital. inca nu au fost facute decaratii publice legate de starea sa de sanatate sau despre afectiunea de care sufera, insa este cunoscut faptul ca Robert Trump a mai fost internat. Fratele presedintelui SUA, Donald .

Coronavirusul nu se transmite prin alimente - spune OMS, dupa ce China a vorbit despre prezenta virusului pe ambalaje Oamenii se tem deja destul de pandemie

Organizatia Mondiala a Sanatatii OMS) a estimat joi ca noul coronavirus nu poate fi transmis prin alimente, dupa ce China a anuntat ca a descoperit virusul care provoaca boala Covid-19 in alimente de import, relateaza agentiile internationale de presa.

ULTIMA ORA! Pe ce loc a ajuns Romania la capitolul noi raportari de cazuri de coronavirus in Uniunea Europeana

Nou record al infectilor cu noul coronvairus. Ultima raportare arata ca sunt peste 1400 de persoane care s-au imbolnavit in Romania. Pentru prima data de la inceputul pandemeie in Romania s-a inregistrat cel mai mare numar de infectari cu noul coronavirus.

Andreea Balan este cea mai fericita. Anuntul de ultima ora al artistei

Andreea Balan este in culmea fericirii in aceste zile. Nu s-a impacat cu George Burcea, nici nu si-a prezentat oficial noul iubit, care ar fi Tiberiu Argint, ci si-a marit numarul de urmaritori pe reteaua de socializare. Andreea Balan a ajuns la 1,4 milioane de urmaritori pe pagina personala de socializare. Andreea Balan, in culmea .

Raed Arafat, anunt de ultima ora. Ce se intampla acum in Romania

Cu putin timp in urma Raed Arafat a vorbit despre posibilitatea reintrarii in starea de urgenta. Ce se intampla in Romania. Anuntul de ultima ora al sefului Departamentului pentru Situatii de Urgenta La sfarsitul lunii iulie, Raed Arafat a declarat ca nu se poate spune ca situatia este controlata in ceea ce priveste raspandirea pandemiei, .

ştiri de la Playtech

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2291 seconds )