Libnet.ro
UNICEF

06:30

Cutremur in Romania. Sistemul RoAlert pare sa nu fi functionat

Antena3 Antena3,
Cutremur in Romania. Sistemul RoAlert pare sa nu fi functionat

Sute de persoane au acuzat, pe pagina de Facebook a MAI, ca sistemul de alertare in caz de cutremur, RoAlert, nu a functionat inainte de seismul din noaptea de sambata spre duminica. Acestia au spus ca in t. continuă pe Antena3

CUTREMUR ROMANIA. Adevarul despre CUTREMURUL din Vrancea enuntat de un cercetator al INFP

Un cutremur puternic a avut loc in zona Vrancea. Seismul a avut 5. 8 pe Richter. Ne asteptam, e un cutremur moderat, ceva mai mare decat ne asteptam noi. E un cutremur normal, care se produce c.

CUTREMUR ROMANIA. Anuntul facut de Departamentul pentru Situatii de Urgenta

La ora 3. 06 s-a produs un cutremur de 5,7 magnitudinea pe scara Richter in zona seismica Vrancea judetul Covasna la o adancime de 200 de km. Nu au fost inregistrate apeluri pe 112 pana in.

CUTREMUR. Romania nu e straina de activitatile seismice puternice. Au fost zeci de cutremure cu magnitudine de peste 7 pe scara Richter

Romania nu e straina de activitatile seismice puternice. in tara noastra au fost zeci de cutremure cu magnitudine de peste 7 pe scara Richter si cel putin trei mai mari decat cel din.

CUTREMUR ROMANIA. Site-ul Institutului National de Fizica Pamantului a picat imediat dupa seism

Site-ul INFP a picat imediat dupa seismul din noaptea de sambata spre duminica, semn ca acesta a fost resimtit de un numar foarte mare de oameni. Un cutremur puternic a avut loc, duminica dimineata,.

ştiri de la Antena3

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2049 seconds )