Libnet.ro
UNICEF

07:46

CUTREMUR ROMANIA. Adevarul despre CUTREMURUL din Vrancea enuntat de un cercetator al INFP

Antena3 Antena3,
CUTREMUR ROMANIA. Adevarul despre CUTREMURUL din Vrancea enuntat de un cercetator al INFP

Un cutremur puternic a avut loc in zona Vrancea. Seismul a avut 5. 8 pe Richter. Ne asteptam, e un cutremur moderat, ceva mai mare decat ne asteptam noi. E un cutremur normal, care se produce c. continuă pe Antena3

CUTREMUR VRANCEA. Ce intensitate a avut de fapt cutremurul din Vrancea.

Un cutremur puternic a avut loc avut loc la ora 3. 38 dimineata. Initial, site-ul INFP a cazut ca de fiecare data la un asemenea eveniment), pentru ca ulterior, INFP sa stabileasca cu exactitate.

Cutremurul din octombrie, prevazut in august? Mesajul viral care il anunta

Un cutremur de 5,8 grade pe scara Richter s-a produs in noaptea de 28 octombrie. Totusi, pe Facebook exista un mesaj inca din 15 august care il prevede. in noaptea dintre 27 si 28 octombrie, un cutremur de 5,8 grade pe scara Richter a fost inregistrat in Vrancea. Acesta a fost resimtit si in Bucuresti.

CUTREMUR. Ce spun seismologii despre cutremurul cel mare

Seismologii spun ca un cutremur mare are loc cam o data la 100 de ani. Avand in vedere ca ultimul cutremur de mare magnitudine a avut loc im 1977, specialistii se asteapta la tensiuni crescande in zo.

CUTREMUR ROMANIA. Anuntul facut de Departamentul pentru Situatii de Urgenta

La ora 3. 06 s-a produs un cutremur de 5,7 magnitudinea pe scara Richter in zona seismica Vrancea judetul Covasna la o adancime de 200 de km. Nu au fost inregistrate apeluri pe 112 pana in.

CUTREMUR. Romania nu e straina de activitatile seismice puternice. Au fost zeci de cutremure cu magnitudine de peste 7 pe scara Richter

Romania nu e straina de activitatile seismice puternice. in tara noastra au fost zeci de cutremure cu magnitudine de peste 7 pe scara Richter si cel putin trei mai mari decat cel din.

Ireal! Cutremurul din 28 octombrie, prezis pe Facebook inca din 15 august

Un mesaj postat pe o pagina de Facebook in data de 15 august 2018 s-a viralizat in Romania si a strans mii de distribuiri, comentarii si aprecieri, intrucat se pare ca a prezis seismul din noaptea de.

Care este adevarul despre fazele Lunii si cutremurele de pe Pamant

O echipa de seismologi a analizat peste 200 de cutremure produse incepand cu anii 1600 si fazele Lunii in acele perioade. Concluzia lor a fost ca nu exista o legatura intre cele doua.

CUTREMUR ROMANIA. Site-ul Institutului National de Fizica Pamantului a picat imediat dupa seism

Site-ul INFP a picat imediat dupa seismul din noaptea de sambata spre duminica, semn ca acesta a fost resimtit de un numar foarte mare de oameni. Un cutremur puternic a avut loc, duminica dimineata,.

Adevarul despre cel mai indragit om de televiziune din Romania a iesit la iveala: Pavel Bartos urmeaza o terapie...

Pavel Bartos este una dintre cele mai apreciate vedete din Romania. Foarte talentat si mereu cu zambetul pe buze, Bartos etse actor de teatru, prezentator tv, joaca in filme si apare in reclame. De.

Pavel Bartos urmeaza o TERAPIE... Adevarul despre cel mai indragit om de televiziune din Romania a iesit la iveala:

Pavel Bartos este una dintre cele mai apreciate vedete din Romania. Foarte talentat si mereu cu zambetul pe buze, Bartos este actor de teatru, prezentator tv, joaca in filme si apare in reclame. De.

ştiri de la Antena3

actualitate, 07:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2209 seconds )