Libnet.ro
UNICEF

11:30

Cutremur in spitalele din Romania. Ludovic Orban, decizie radicala cu privire la pacientii bolnavi de COVID-19: Nu trebuie sa intre in ATI oricine

Playtech Playtech,
Cutremur in spitalele din Romania. Ludovic Orban, decizie radicala cu privire la pacientii bolnavi de COVID-19: Nu trebuie sa intre in ATI oricine

Sistemul sanitar din Romania se apropie de colaps, data fiind explozia cazurilor de COVID-19 intr-un timp foarte scurt. in cadrul sedintei de Guvern desfasurata ieri seara, Ludovic Orban i-a solicitat ministrului Sanatatii mai multe aspecte importante, precum si reevaluarea si gestionarea mai atenta a paturilor de la ATI. Ce s-a discutat in cadrul sedintei de . continuă pe Playtech

Pensionarii au luat decizia categorica, dupa ce pensiile nu au fost majorate cu 40%. Se intampla acum intr-un mare oras din Romania

Guvernul Orban, fortat de votul din Parlament, va fi nevoit sa gaseasca banii necesari pentru a marii pensiile cu 40%. in urma declaratiilor lui Florin Citu acest lucru este imposibil, in contextul actualei crize economice generate de pandemia de coronavirus. Dar pensionarii au iesit in strada cerand majorarea cu 40 % Pensionarii au luat decizia .

Facebook si Instagram, decizie radicala. Ce se intampla acum pe platformele de socializare

Facebook si Instagram vine cu o noua modificare in randul abonatilor sai. Acestia vor elimina un detaliu. Despre ce este vorba si care e anuntul venit din partea retelelor de socializare? Decizia radicala a retelelor de socializare. Facebook si Instagram elimina acest detaliu Doua dintre cele mai iubite si cunoscute retele de socializare elimina toate .

Florin Citu: E clar ca economia nu si-a revenit. 2020 e inchis Ludovic Orban: Putem moderniza Romania si renaste din criza COVID-19, precum legendara pasare Phoenix

Prim-ministrul Ludovic Orban a declarat, joi, ca pandemia de coronavirus a accentuat niste tendinte care deja se manifestau, ne-a adus noi provocari, dar si o serie de oportunitati ce nu trebuie ratate. Acesta a.

Ludovic Orban, despre situatia de la ATI: Presimt ca tindem spre un blocaj privitor la numarul de cadre medicale. Din punct de vedere al paturilor dotate cu tot ce e necesar, putem sa crestem capacitatea (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a declarat, joi, in debutul sedintei de Guvern, ca este foarte posibil ca Romania sa se confrunte cu un blocaj din punctul de vedere al personalului medical care sa ingrijeasca.

LUDOVIC ORBAN: Sa ne asiguram ca memoria victimelor Holocaustului ramane demna si neintinata de incercari de rescriere a istoriei

Premierul Ludovic Orban a declarat astazi ca onorarea victimelor Holocaustului este o datorie fundamentala a statului roman, dar si un semn de normalitate, care arata ca tara noastra a invatat din lectiile secolului trecut.

Ludovic Orban o sfideaza pe Renate Weber: Recomand cresterea efectivelor de politisti care opereaza in civil

Premierul Ludovic Orban i-a cerut ministrului de interne Marcel Vela sa mareasca efectivele de politisti in civil care controleaza modul in care sunt respectate masurile anti-Covid. Acesta este raspunsul Guvernului la intrebarile Avocatului Poporului legate de controalele facute de politistii in civil. Domnul ministru Vela, am auzit Avocatul Poporului va intreaba de ce se fac controale de politie in civil. Dati-i un raspuns potrivit. Chiar recomand o crestere a efectivelor care opereaza in civil, pentru ca stim situatii care ne-au fost raportate in care se striga Sase la venirea lor in uniforma si practic nu pot sa surprinda situatia cum este ea in realitate, a spus Orban, la inceputul sedintei de Guvern de joi.

Al doilea test de COVID al lui Ludovic Orban este negativ. Premierul va participa joi la sedinta de Guvern

Al doilea test al premierului Ludovic Orban pentru COVID-19 a iesit negativ si astfel seful Executivului va fi prezent la Palatul Victoria. Orban va participa joi la sedinta de Guvern de la ora 17.

Mesajul lui Mugur Mihaescu pentru premierul Ludovic Orban: in HoReCa, de doua saptamani nu exista focare!

Actorul Mugur Mihaescu a facut un apel public catre premierul Ludovic Orban, in exclusivitate la Antena 3. in calitate de patron al unui local din Capitala, mesajul catre premier este unul ferm si spune ca mingea este la Ludovic Orban, in cazul angajatilor din sectorul HoReCa.

Traian Basescu, acuzatii dure catre Iohannis si Ludovic Orban! E scandalul momentului in politica

Traian Basescu, fostul presedinte al Romaniei, si candidat la alegerile locale, acuza Guvernul de proasta gestionare a actualei situatii. Ne apropiem cu pasi repezi de alegerile parlamentare din 6 decembrie, iar autoritatile par depasite de situatie. Traian Basescu, acuzatii dure catre Iohannis si Ludovic Orban Conform deciziilor luate, in 6 decembrie romanii vor merge inca .

Ludovic Orban: Sa ne asiguram ca memoria victimelor Holocaustului ramane demna si neintinata de incercari de rescriere a istoriei (VIDEO)

Primul ministru, Ludovic Orban, a afirmat vineri ca onorarea victimelor Holocaustului este o datorie fundamentala a statului roman, dar si un semn de normalitate, care arata ca tara noastra a invatat din.

ştiri de la Playtech

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2412 seconds )