Libnet.ro
UNICEF

09:30

Mesajul lui Mugur Mihaescu pentru premierul Ludovic Orban: in HoReCa, de doua saptamani nu exista focare!

Antena3 Antena3,
Mesajul lui Mugur Mihaescu pentru premierul Ludovic Orban: in HoReCa, de doua saptamani nu exista focare!

Actorul Mugur Mihaescu a facut un apel public catre premierul Ludovic Orban, in exclusivitate la Antena 3. in calitate de patron al unui local din Capitala, mesajul catre premier este unul ferm si spune ca mingea este la Ludovic Orban, in cazul angajatilor din sectorul HoReCa. continuă pe Antena3

Gabriela Firea, mesajul zilei: Premierul Ludovic Orban a recunoscut! Adevarul iese la lumina!

Gabriela Firea a declarat, luni, ca premierul Ludovic Orban a recunoscut ca problemele mari din Bucuresti nu se pot rezolva decat printr-o colaborare stransa intre Primarie si Guvern.

Premierul Ludovic Orban se izoleaza si se testeaza de urgenta

Ludovic Orban si-a anulat toate intalnirile pe care le avea programate pentru ziua de luni si a ceru.

LUDOVIC ORBAN: Bugetul 2021 va fi votat de viitorul Parlament, alegerile trebuie organizate pe 6 decembrie

Premierul Ludovic Orban a declarat duminica seara ca bugetul de stat pe 2021 va fi votat de viitorul Parlament, acuzand majoritatea controlata de PSD din actuala configuratie parlamentara ca nu mai are legitimitate.

Premierul Ludovic Orban primele rezultate ale testarii Covid!

Noutatea a fost primita cu ingrijorare atat de catre partenerii de guvernare cat si de catre social .

Ludovic Orban, suspect de Covid-19. Langa cine a stat de s-ar fi infectat

Ludovic Orban, premierul Romaniei, ar fi suspect de infectare cu noul coronvirus, conform unor informatii de ultima ora. Se oare ca acesta si-a suspendat toate activitatile programate pentru astazi. Ludovic Orban, suspect de Covid-19 Informatiile de ultima ora spun ca premierul Ludovic Orban este suspect de infectare cu noul coronavirus. Ca urmare, au fost suspendate .

Ludovic Orban se testeaza de urgenta pentru COVID-19 dupa ce a intrat in contact o persoana confirmata pozitiv. Premierul isi suspenda toate activitatile

Premierul Ludovic Orban isi suspenda activitatile publice si intalnirile si se va testa pentru COVID-19 dupa ce a participat la o emisiune tv, iar realizatorul a fost testat pozitiv la noul coronavirus. Este vorba despre Silviu Manastire, care a confirmat ca a fost pozitiv. Premierul a participat marti la emisiunea acestuia. Raluca Turcan, Monica Anisie si Marcel Bolos au anuntat ca se vor testa si ei pentru COVID-19Nicusor Dan face si el testul COVID-19.

Ludovic Orban, suspect de COVID-19. Premierul isi suspenda toate activitatile pentru astazi si asteapta rezultatul testului. Cine l-ar fi putut infecta

Premierul Ludovic Orban si-a suspendat in aceasta dimineata toate activitatile programate pentru luni, din cauza unei suspiciuni de infectare cu SARS-CoV-2, dupa participarea marti la o emisiune moderata de Silviu Manastire, la B1 TV, care a fost confirmat pozitiv.

Ludovic Orban a primit rezultatul testului pentru COVID-19

Premierul Ludovic Orban a primit, luni, rezultatul testului pentru COVID-19. Acesta este negativ. Orban s-a testat dupa ce a intrat in contact cu o persoana testata pozitiv. Premierul ramane in izolare pana joi cand va face un nou test.

Ludovic Orban nu este infectat cu coronavirus: Rezultatul testului pentru COVID-19, negativ

Premierul Ludovic Orban are un rezultat negativ la testul pentru coronavirus, anunta reprezentantii Guvernului. Prim-ministrul va ramane in carantina pana joi, 8 octombrie, din motive de.

Testul Covid pentru premierul Orban este negativ. Seful Guvernului ramane totusi in carantina

Premierul Ludovic Orban a obtinut un rezultat negativ la testarea Covid, a anuntat, luni la amiaza, .

ştiri de la Antena3

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2414 seconds )