Libnet.ro
UNICEF

20:15

CUTREMURATOR! Daniela Crudu a mai PATIT-o in trecut! Un fost iubit, extrem de celebru si el, a ars-o cu TIGARA pe fata

B1 B1,
CUTREMURATOR! Daniela Crudu a mai PATIT-o in trecut! Un fost iubit, extrem de celebru si el, a ars-o cu TIGARA pe fata

Detalii de necrezut ies la iveala pe scena mondena! Se pare ca Daniela Crudu, batuta crunt duminica de iubitul sau croat, a mai avut probleme cu amorezi violenti si in trecut. Este vorba despre Mihai Costea, fo. continuă pe B1

EXCLUSIV Lovitura de teatru! Ce decizie socanta a luat Daniela Crudu, dupa ce a fost batuta de iubitul croat

Fosta asistenta TV Daniela Crudu a sunat la 112, duminica dimineata, pentru a reclama faptul ca iubitul ei croat o bate. Oamenii legii au deschis dosar penal pentru loviri, iar bruneta a fost dusa la spital pentru ingrijiri. Vedeta a luat o decizie socanta dupa ce a fost agresata. Daniela Crudu, decizie socanta dupa ce .

HORROR! Daniela Crudu RUPE TACEREA dupa ce a fost DESFIGURATA iN BATAIE de iubit: Daca nu fugeam, MA OMORA! Nu mai vad, am OCHII PLINI DE SANGE (GALERIE FOTO)

Vestea ca Daniela Crudu a fost batuta cu brutalitate de iubit a socat intreaga tara. Chiar daca nu se stie oficial motivul pentru care fosta asistenta a lui Capatos a fost victima violentei domestice,.

SOC! PRIMELE IMAGINI cu Daniela CRUDU dupa ce a fost BATUTA CRUNT de IUBIT! VEDETA a fost COMPLET DESFIGURATA (GALERIE FOTO)

Daniela Crudu a ajuns de urgenta la spital, dupa ce a fost lovita cu brutalitate de iubitul ei.

INCENDIAR! PRIMELE IMAGINI cu Daniela CRUDU dupa ce a fost BATUTA CRUNT de IUBIT! VEDETA a fost DESFIGURATA si a ajuns DE URGENTA LA SPITAL! (GALERIE FOTO)

Daniela Crudu a ajuns de urgenta la spital, dupa ce a fost lovita cu brutalitate de iubitul ei. Vedeta a ajuns la urgente duminica dimineata, unde se pare ca a fost operata de urgenta, relateaza Spynews. ro.

Daniela Crudu, primele declaratii dupa ce a fost batuta crunt. Nici nu isi mai poate deschide ochii

Duminica dimineata, la ora 5:30,Daniela Crudu asunat la 112 si a afirmat ca este agresata fizic de iubitul ei. in momentul in care oamenii legii s-au deplasat la fata locului, autoritatile au constatat ca cele spuse de Daniela erau adevarate. Daniela Crudu, primele declaratii dupa ce a fost batuta crunt in momentul in careDaniela a .

Daniela Crudu, batuta de iubit, luata la misto de romanii misogini

Daniela Crudu a ajus ieri la spital dupa ce a fost batuta de iubitul ei de origine croata. Socanta a fost intamplarea in sine, dar si mesajele misogine ale multor romani. Iata aici mai multe detalii .

INCREDIBIL ASA CEVA! CRUDUTA a fost ARSA cu TIGARA pe fata CLIPELE de COSMAR pentru Daniela nu s-au oprit aici! (GALERIE FOTO)

Drama prin care a trecut Daniela Crudu este nemarginita. Pentru focoasa bruneta, actuala poveste tumultoasa de dragoste, incheiata cu un atac de furie si violenta din partea barbatului, nu este prima.

Cum arata Daniela Crudu, in urma bataii incasate de la iubit. Prima reactie a familiei

Daniela Crudu, vedeta Antenei 1, pare-se ca nu prea are noroc in iubire. Dupa cum deja s-a aflat, de curand a fost in ipostaza de victima a unei agresiuni conjugale, politia intrand pe fir. Cum arata Daniela Crudu, in urma bataii incasate de la iubit Conform surselor, daca in prima faza Daniela nu ar fi .

Daniela Crudu, BATUTA CRUNT de iubit! Vedeta a ajuns la Urgente. E SOCANT, abia acum S-A AFLAT ADEVARUL (VIDEO)

Daniela Crudu a fost bagata in spital de iubit. Dupa o bataie crunta, vedeta a ajuns, duminica dimineata, la Urgente, informeaza B1 TV. Incidentul a avut loc duminica dimineata. Daniela Crudu a fost lovi.

Cat de fericita era Daniela Crudu alaturi de iubit. Cum s-au distrat in vacanta, de Sarbatori

Daniela Crudu le-a aratat fanilor inca din iarna ca iubeste si este iubita. Cat de fericita era in realitate fosta asistenta pacatoasa? Pozele vorbeau de la sine. Cum se distrau amorezii de Sarbatori? Daniela Crudu si iubitul, vacanta de sarbatori Daniela Crudu le arata fanilor ca si-a gasit iubirea in luna decembrie a lui 2019.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 20:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2044 seconds )