Libnet.ro
UNICEF

05:30

Daniela Crudu, primele declaratii dupa ce a fost batuta crunt. Nici nu isi mai poate deschide ochii

Playtech Playtech,
Daniela Crudu, primele declaratii dupa ce a fost batuta crunt. Nici nu isi mai poate deschide ochii

Duminica dimineata, la ora 5:30,Daniela Crudu asunat la 112 si a afirmat ca este agresata fizic de iubitul ei. in momentul in care oamenii legii s-au deplasat la fata locului, autoritatile au constatat ca cele spuse de Daniela erau adevarate. Daniela Crudu, primele declaratii dupa ce a fost batuta crunt in momentul in careDaniela a . continuă pe Playtech

SOC! PRIMELE IMAGINI cu Daniela CRUDU dupa ce a fost BATUTA CRUNT de IUBIT! VEDETA a fost COMPLET DESFIGURATA (GALERIE FOTO)

Daniela Crudu a ajuns de urgenta la spital, dupa ce a fost lovita cu brutalitate de iubitul ei.

HORROR! Daniela Crudu RUPE TACEREA dupa ce a fost DESFIGURATA iN BATAIE de iubit: Daca nu fugeam, MA OMORA! Nu mai vad, am OCHII PLINI DE SANGE (GALERIE FOTO)

Vestea ca Daniela Crudu a fost batuta cu brutalitate de iubit a socat intreaga tara. Chiar daca nu se stie oficial motivul pentru care fosta asistenta a lui Capatos a fost victima violentei domestice,.

INFORMATII-SOC: S-A AFLAT DE CE Daniela Crudu a fost BATUTA CRUNT de IUBITUL EI! ASTA E PREA DE TOT!

Daniela Crudu a fost batuta crunt de iubit, duminica dimineata. GALERIE FOTO NECENZURATA) Vedeta a ajuns de urgenta.

Daniela Crudu a fost batuta crunt de iubitul ei

Daniela Crudu a sunat la 112, duminica la 5:30 dimineata, pentru a reclama ca iubitul ei o bate.

INCENDIAR! PRIMELE IMAGINI cu Daniela CRUDU dupa ce a fost BATUTA CRUNT de IUBIT! VEDETA a fost DESFIGURATA si a ajuns DE URGENTA LA SPITAL! (GALERIE FOTO)

Daniela Crudu a ajuns de urgenta la spital, dupa ce a fost lovita cu brutalitate de iubitul ei. Vedeta a ajuns la urgente duminica dimineata, unde se pare ca a fost operata de urgenta, relateaza Spynews. ro.

Talharie in plina zi la o sala de jocuri din Timisoara. O casiera a fost batuta crunt - VIDEO

Talharie in prima zi la o sala de jocuri de noroc din Timisoara, surprinsa de camerele de supraveghere. Individul care era baut a lovit-o crunt pe angajata si a bagat-o in casierie, unde de frica, aceasta s-a incuiat.

NU SE POATE ASA CEVA! Sora DANIELEI CRUDU vorbeste despre COSMARUL pe care l-a iNDURAT BRUNETA alaturi de IUBITUL CROAT. in drum spre casa a inceput sa ii dea... CALVARUL amoros a fost GREU de IMAGINAT!

Dupa ce a fost batuta crunt de iubitul croat, luptator de profesie, Daniela Crudu a ajuns de urgenta la spital. Vedeta are piramida nazala sparta. Bruneta a incasat-o din pricina crizelor de gelozie, pe care.

Daniela Crudu a revenit la spital dupa externare. Unde a plecat asistenta lui Capatos, dupa ce a primit ingrijiri medicale

Daniela Crudu a revenit la spital dupa externare! Amintim ca aceasta a a fost batuta crunt de catre iubitul ei cu care avea o relatie de aproape un an. Ce se intampla acum cu fosta asistenta pacatoasa? Daniela Crudu a revenit la spital dupa externare Caz de violenta domenstica in showbiz. Daniela Crudu a fost .

Motivul pentru care Daniela Crudu refuza sa faca plangere impotriva iubitului care a batut-o

Sora si tatal Danielei Crudu au facut primele declaratii dupa ce bruneta a fost batuta de iubit.

Anamaria Prodan, prima reactie dupa ce Daniela Crudu a fost BATUTA CRUNT de iubit: Amanunte nestiute din scandalul momentului

Anamaria Prodan reactioneaza dur dupa ce Daniela Crudu a fost bagata in spital de iubitul ei.

ştiri de la Playtech

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2263 seconds )