Libnet.ro
UNICEF

19:15

Trupul neinsufletit al lui Andrei Gheorghe a fost gasit langa toaleta, cu fata in sus! Detalii infioratoare din ancheta

Antena3 Antena3,
Trupul neinsufletit al lui Andrei Gheorghe a fost gasit langa toaleta, cu fata in sus! Detalii infioratoare din ancheta

Andrei Gheorghe a murit. Cunoscutul om de radio si televiziune Andrei Gheorghe s-a stins din cauza unui infarct. Luni seara, Andrei Gheorghe a fost gasit fara suflare in baie, de catre ingrijitorul casei. continuă pe Antena3

Marina Almasan, dezvaluire trista despre Andrei Gheorghe: a fost refuzat de TVR cu o luna in urma. Ma asteptam. imi pare rau, as fi avut nevoie de asta

Realizatoarea Marina Almasan a dezvaluit ca i-a propus lui Andrei Gheorghe sa prezinte alaturi de ea emisiunea de la TVR 2, fapt ce l-a incantat, insa au existat obiectii din partea conducerii postului public.

Andrei Gheorghe a murit. Singur.

Andrei Gheorghe a murit. Trupul neinsufletit al jurnalistului a fost gasit in baia locuintei sale. Murise cu 12 ore inainte. Singur.

Trupul neinsufletit al lui Andrei Gheorghe va fi va fi depus joi si vineri la Galeria Mobius, iar sambata va fi incinerat

Trupul neinsufletit al jurnalistului Andrei Gheorghe, care a murit luni, la varsta de 56 de ani, va fi depus joi si vineri la Galeria Mobius din strada Mendeleev D. nr 2, sector 1, Bucuresti. Sambata dimineata, la ora 10. 00, la Institutul de Medicina Legala Mina Minovici, el va fi incinerat, asa cum si-a dorit, conform unui anunt postat pe pagina de Facebook a jurnalistului.

Andrei Gheorghe a fost un mare fan al sportului: Cine a fost fotbalistul sau preferat si ce a facut pentru Gabi Szabo

Stins la 56 de ani, cunoscutul om de radio si televiziune a fost un fan al sportului de calitate, iar preferatii sai au fost doi oameni uriasi.

Sorin Ovidiu Vintu, despre prima intalnire cu Andrei Gheorghe: Am fost socat de obraznicia intrebarii!

Sorin Ovidiu Vintu a povestit cum a decurs prima intalnire cu Andrei Gheorghe, atunci candi-a propus sa-l angajeze. in 2004, Gheorghe a fost consilier media la Realitatea TV, unde a prezentat si.

Sorin Ovidiu Vintu a povestit prima intalnire cu Andrei Gheorghe: Am fost socat de obraznicia intrebarii

Fostul patron al trustului Realitatea, Sorin Ovidiu Vintu, a povestit prima intalnire cu Andrei Gheorghe, cand i-a propus sa-l angajeze. Modul in care jurnalistul l-a tratat, cu obraznicie, intareste inca o data unicitatea lui Gheorghe.

Andrei Gheorghe a fost mitul de care avea nevoie Romania

Andrei Gheorghe a murit la o oarecare ora pe 19 martie 2018. Ca o ironie neagra, despre moartea omului recunoscut pentru Midnight Killer s-a aflat cu putin inainte de doispe noaptea. Din 19 martie 2018, va fi greu sa separi omul de mitul Andrei Gheorghe. Unii stiu mai multe, altii mai putine despre ce-a fost [].

MESAJ EMOTIONANT transmis de fosta sotie a lui ANDREI GHEORGHE: Iubitul meu care nu mai esti aici

Prezentatorul si realizatorul de radio si televiziune Andrei Gheorghe a fost descoperit fara suflare in casa luni seara, iar medicii legisti au stabilit ca ar fi murit in urma unui stop cardio-respirator cu.

De ce au deschis politistii dosar de moarte suspecta in cazul lui Andrei Gheorghe

Andrei Gheorghe a murit. Andrei Gheorghe a fost un prezentator si realizator de radio si televiziune din Romania. Trupul neinsufletit al celebrului om de radio si televiziune a fost gasit in baie, in seara.

Andrei Gheorghe a murit: Politia va deschide un dosar de moarte suspecta in acest caz

Andrei Gheorghe a fost gasit decedat luni seara in baia locuintei sale. Potrivit primelor informatii, trupul neinsufletit ar fi fost descoperit de o persoana care avea grija de apartament. Politia.

ştiri de la Antena3

actualitate, 19:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,217 seconds )