Libnet.ro
UNICEF

19:45

CUTREMURE, in lant, in Romania! Al treilea seism a avut loc in urma cu PUTIN TIMP

B1 B1,
CUTREMURE, in lant, in Romania! Al treilea seism a avut loc in urma cu PUTIN TIMP

Un al treilea cutremur a avut loc, vineri dimineata, in Romania! De data aceasta, seismul a avut magnitudinea de 2,7 pe Richter, in judetul Buzau. continuă pe B1

ALERTA: Al doilea CUTREMUR al zilei, in Romania, cu putin timp in urma!

Un nou cutremur cu magnitudinea 3 pe scara Richter s-a produs vineri dimineata, la ora locala 8:55, in zona seismica Vrancea, judetul Buzau, dupa unul similar care a avut loc in urma cu aproximativ cinci ore.

VIDEO Fundatie: Pe lacul Snagov a avut loc cea mai mare deversare de excremente din ultimii 10 ani. Se stie ca nu mai reactioneaza nimeni

Pe lacul Snagov a avut loc cea mai mare si vizibila deversare de excremente din ultimii 10 ani, acuza Fundatia Snagov, adaugand ca acest lucru s-a intamplat si pentru ca acum) se stie ca nu mai reactioneaza nimeni.

Eurostat: 4 din 5 decese care au avut loc in Romania puteau fi evitate

Romania s-a situat pe primul loc in Uniunea Europeana la procentajul deceselor care ar fi putut fi evitate,in 2016, cu 80,1% din total, fata de o medie de 68% in Uniunea Europeana, conform datelor publicate joi de Eurostat.

Romania, cel mai prost loc la incasarea TVA in UE in 2017. Stam mai rau decat Grecia

Romania a inregistrat cel mai mare deficit de incasare a TVA la nivel national. 36% din veniturile din TVA preconizate nu au fost incasate in 2017, potrivit unui raport al Comisiei Europene publicat.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 19:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2293 seconds )