Libnet.ro
UNICEF

11:15

Eurostat: 4 din 5 decese care au avut loc in Romania puteau fi evitate

Adevărul Adevărul,
Eurostat: 4 din 5 decese care au avut loc in Romania puteau fi evitate

Romania s-a situat pe primul loc in Uniunea Europeana la procentajul deceselor care ar fi putut fi evitate,in 2016, cu 80,1% din total, fata de o medie de 68% in Uniunea Europeana, conform datelor publicate joi de Eurostat. continuă pe Adevărul

infioratoarea crima comisa in padurea din Pitesti care a ingrozit Romania. Cum capul unei pictorite a devenit tocanita unei familii

De-a lungul timpului, mai multe crime au ingrozit Romania prin violente sale. in februarie 1978, stirea unei crime sadice ingrozea Romania. in padurea Trivale din Pitesti era gasit cadavrul decapitat.

VIDEO Fundatie: Pe lacul Snagov a avut loc cea mai mare deversare de excremente din ultimii 10 ani. Se stie ca nu mai reactioneaza nimeni

Pe lacul Snagov a avut loc cea mai mare si vizibila deversare de excremente din ultimii 10 ani, acuza Fundatia Snagov, adaugand ca acest lucru s-a intamplat si pentru ca acum) se stie ca nu mai reactioneaza nimeni.

Descoperirea socanta in casa groazei din Caracal, care a iesit acum la iveala. Printre oase, am numarat 42 de nasturi de blugi

Gheorghe Dinca a facut lucruri pe care nimeni nu le-ar fi banuit, cu mult mai grave decat s-a aratat pana acum si decat s-ar fi gandit cetatenii. Descoperiri socante ies la iveala la mai bine de o luna de la apelul disperat al Alexandrei care a fost lasata sa moara in frica. Cum s-au gasit .

Eurostat: 80% dintre mortile din Romania puteau fi evitate. Media Uniuneii Europene este de 68%

Romania s-a situat in 2016 pe primul loc in Uniunea Europeana la procentajul deceselor care ar fi putut fi evitate, tinand cont de cunostintele si tehnologia medicala, cu 80,1% din total, fata de o medie de.

Statistica sumbra: 80,1% din decesele din Romania puteau fi evitate, cel mai mare procentaj din UE

Romania s-a situat in 2016 pe primul loc in Uniunea Europeana la procentajul deceselor care ar fi putut fi evitate, tinand cont de cunostintele si tehnologia medicala, cu 80,1% din total, fata de o medie de 68% in UE, arata datele publicate joi de.

Deschiderea Galei HOP 2019 a avut loc in pasi de dans la Constanta

Editia cu numarul 22 a Galei Hop 2-5 septembroe), ce poarta denumirea de ,,DansActorul ca Fenomen al Teatrului Actual, a debutat la Teatrul de Stat Constanta unde, timp de patru zile, cei 50 de tineri dansactori vor concura pentru trofeul HOP. Juriul este format din: Adrian Batista , Ioana Bogatan, Ada Lupu Hausvater, Ludmila Patlanjoglu si Liana Tugearu.

Europa Libera: Functionari din ministere care se razbuna pe criticii sistemului. Bete-n roate pentru afacerile private

Din rea-vointa sau razbunare, diversi functionari publici blocheaza deschiderea unor spitale sau scoli private ale celor care au criticat regimul sau i-au reclamat procurorilor pe coruptii sistemului.

Pedofilul din Resita care a cumparat un copil de 13 ani cu 1.500 lei, condamnat

Pedofilul homosexual din Resitacare a cumparat un copil de 13 ani cu 1. 500 lei si a abuzat sexual cel putin alti trei baieti din familii sarace sau din centre de plasament a fost condamnat. Judecatorii.

Pedofilul din Resita care cumpara si abuza copii, condamnat

Pedofilul homosexual care a cumparat un copil de 13 ani cu 1. 500 lei si a abuzat sexual cel putin alti trei baieti din familii sarace sau din centre de plasament a fost condamnat. Judecatorii au decis ca barba.

Eleva din Alba care a castigat in instanta dreptul sa dea Bacalaureatul a luat note peste 9

Eleva din Alba Iulia care a obtinut in instanta dreptul de a sustine in aceasta toamna examenul de Bacalaureat a luat note peste 9 la cele trei probe scrise. Ea fusese eliminata din examen in vara, dupa ce in timpul probei orale la Limba engleza i-a sunat telefonul.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 11:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2235 seconds )