Libnet.ro
UNICEF

08:45

Cutremure in Romania. Cel mai mare a avut 4,2 grade

Playtech Playtech,
Cutremure in Romania. Cel mai mare a avut 4,2 grade

Romania este binecunoscuta pentru activitatea seismologica, mai ales in zona Vrancea. Pentru o perioada indelungata inginerii s-au bazat doar pe datele istoricilor, seismologilor si geologilor. Vorbim aici de datele de intrare pentru harti de zonare si forte seismice in calculul lor structural. in Romania acest aspect a durat pana in 1990. in noapte de 30 . continuă pe Playtech

INTERVIU Ionel Danca, seful Cancelariei Premierului Ludovic Orban: Planul de Relansare Economica Recladim Romania este cel mai mare pachet de sprijin pentru economie alocat vreodata de Romania

Planul National de Investitii si Relansare Economica Recladim Romania al Guvernului liberal, condus de premierul Ludovic Orban, inseamna cel mai mare pachet financiar de sprijin pentru economie alocat vreodata in Romania, cu o valoare care va ajunge la 7% din PIB pana la sfarsitul anului, si este printre cele mai consistente programe de acest tip din Uniunea Europeana, a spus Ionel Danca, seful Cancelariei Premierului Ludovic Orban. Potrivit acestuia, in momentul de fata, toate masurile economice de sprijin din Planul de Relansare Economica al Guvernului PNL sunt in vigoare si produc efecte benefice pentru angajatii si angajatorii afectati de criza, fie ca vorbim de plata somajului tehnic, programul flexibil de munca sau de credite cu garantii de stat pentru companii, ajutoare de stat si granturi europene pentru capital de lucru pentru industriile afectate de pandemie.

Germania: Cel mai mare numar de infectari cu COVID-19 de la inceputul pandemiei

Un nou record negativ de cazuri COVID-19 a fost semnalat in Germania, imediat dupa ce tara a decis intrarea in carantina partiala. Germania a raportat cel mai mare numar de infectari de la.

Lockdown la Salnic. Intrarile si iresirile sunt interzise in al doilea cel mai mare oras din Grecia

Joi, Guvernul de la Atena a decis o serie de restrictii, care se vor impune in Salonic, al doilea cel mai mare oras din tara. Masurile vin ca urmare a intrarii in scenariul rosu a localitatii, in contextul cr.

VIOLETA ALEXANDRU: Numarul angajatilor activi din Romania este mai mare cu 7.000 in octombrie fata de septembrie

Ministrul Muncii, Violeta alexandru, anunta ca, numarul angajatilor activi din Romania, conform Revisal, este mai mare cu 7. 000 in octombrie fata de septembrie. Ministrul afirma, insa, ca ANOFM nu este un jucator importat pe piata de recrutare, iar in ceea ce priveste cursurile de formare, institutia este decuplata de evolutiile din piata. Institutia trebuie regandita, afirma ministrul Muncii, potrivit News.

DUPA INVESTITII DE 60 MILIOANE LEI Spitalul Pelican Oradea devine cel mai mare spital privat din vestul tarii

Medicover Romania, unul dintre cei mai mari furnizori locali privati de servicii medicale, anunta finalizarea procesului de extindere a Spitalului Pelican din Oradea.

Nick Kyrgios stie cu exactitate cine este cel mai mare jucator din istorie - Marele campion pe care nu-l ia in considerare

Discutiile despre existenta unui cel mai bun jucator din istoria tenisului masculin au reaprins dupa ce Nadal a castigat Roland Garros-ul si l-a egalat pe Federer la totalul titlurilor de Grand Slam 20). Chestionat in privinta acestui subiect, Nick Kyrgios nu a avut nicio urma de indoiala, australianul vorbind deschis despre alegerea lui.

Cel mai mare impact pe care il are tehnologia asupra noastra are legatura directa cu memoria

Internetul si, in general, computerul au un impact fundamental asupra modului in care functioneaza memoria si creierul nostru. Ce rol are functia de baza a memoriei si modul in care unele.

Coronavirus in lume: Germania si Franta anunta reintroducerea carantinei

Germania ar urma sa anunte miercuri noi restrictii inchiderea restaurantelor, barurilor, salilor de sport si cinema), in vreme ce presedintele Frantei Emmanuel Macron va avea si el o interventie in cursul serii. Aproape jumatate de milion de americani s-au infectat in ultima saptamana, in timp ce China raporteaza cel mai mare bilant din ultimele doua luni. in total, la nivel global sunt 44. 538 de cazuri confirmate, din care 1. 686 decese si 32. 859 pacienti vindecati. 35:in Rusia, medicii sunt obligati sa-si coordoneze orice declaratie despre COVID-19 cu Ministerul Sanatatii21. 15: Franta reintroduce carantina incepand de vineri. 30: Bilantul zilnic al cazurilor din Spania a ajuns la aproape 20. 30: Bilantul zilnic din Italia atinge un nou record Numarul infectiilor creste in Lombardia.

Nicolae Robu, despre cel mai mare esec al sau: Cei mai mari ratangii de penalty-uri sunt Cristiano Ronaldo si Messi

Primarul Timisoarei, Nicolae Robu, invins in alegeri de Dominic Fritz, a vorbit in ultima sa conferinta de presa din postura de primar al Timisoarei despre cea mai mare nerealiare din mandatele sale: construirea unei parcari supraetajate in centrul orasului.

Ministrul Muncii: Numarul angajatilor activi din Romania este mai mare cu 7.000 in octombrie, fata de septembrie

Ministrul Muncii, Violeta alexandru, anunta ca, numarul angajatilor activi din Romania, conform Revisal, este mai mare cu 7. 000 in octombrie fata de septembrie. Ministrul afirma, insa, ca ANOFM nu este un jucator importat pe piata de recrutare, iar in ceea ce priveste cursurile de formare, institutia este decuplata de evolutiile din piata. Institutia trebuie regandita, afirma ministrul Muncii.

ştiri de la Playtech

actualitate, 08:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2165 seconds )