Libnet.ro
UNICEF

17:00

INTERVIU Ionel Danca, seful Cancelariei Premierului Ludovic Orban: Planul de Relansare Economica Recladim Romania este cel mai mare pachet de sprijin pentru economie alocat vreodata de Romania

Hotnews Hotnews,
 INTERVIU Ionel Danca, seful Cancelariei Premierului Ludovic Orban: Planul de Relansare Economica Recladim Romania este cel mai mare pachet de sprijin pentru economie alocat vreodata de Romania

Planul National de Investitii si Relansare Economica Recladim Romania al Guvernului liberal, condus de premierul Ludovic Orban, inseamna cel mai mare pachet financiar de sprijin pentru economie alocat vreodata in Romania, cu o valoare care va ajunge la 7% din PIB pana la sfarsitul anului, si este printre cele mai consistente programe de acest tip din Uniunea Europeana, a spus Ionel Danca, seful Cancelariei Premierului Ludovic Orban. Potrivit acestuia, in momentul de fata, toate masurile economice de sprijin din Planul de Relansare Economica al Guvernului PNL sunt in vigoare si produc efecte benefice pentru angajatii si angajatorii afectati de criza, fie ca vorbim de plata somajului tehnic, programul flexibil de munca sau de credite cu garantii de stat pentru companii, ajutoare de stat si granturi europene pentru capital de lucru pentru industriile afectate de pandemie. continuă pe Hotnews

Restrictii pe timp de noapte. Anuntul de ultima ora al premierului Ludovic Orban

Premierul Ludovic Orban a explicat, luni, ca deocamdata nu este cazul unor restrictii pe timp de noapte, cel putin pana nu vor fi evaluate rezultatele acestor masuri in alte tari unde au fost deja aplicate.

Marcel Ciolacu, atac la Ludovic Orban dupa ce a incalcat legea: Folosesc Politia Romana in scopuri politice

Marcel Ciolacu a readus in discutie aniversarea cu scandal a premierului Ludovic Orban din biroul sau de la guvern. Presedintele PSD l-a acuzat pe seful Executivului ca foloseste Politia Romana in scopuri politice. Marcel Ciolacu, atac la premier: Orban si ai sai folosesc Politia Romana in scopuri politice. Este o rusine! Fotografia din biroul premierului .

Ludovic Orban, despre noile restrictii pentru combaterea pandemiei. Ce ii asteapta pe cetateni

Informatii de ultima ora din partea premierului, Ludovic Orban. Acesta a anuntat ce i-ar putea astepta pe romani in urmatoarea perioada, cu privire la restrictiile de circulatie in timpul noptii. De asemenea, acesta a mentionat si categoria de persoane care va putea circula in spatii deschise fara masca. Romania asteapta rezultatele masurilor din alte tari .

Ludovic Orban, deranjat de situatia paturilor din spitalele bucurestene: Trebuie introdus oxigen. Ce e asa mare filosofie?

Premierul Ludovic Orban a afirmat la inceputul sedintei de Guvern de miercuri ca situatia spitalelor din Bucuresti trebuie rezolvata urgent, motiv pentru care va discuta, joi, cu noul primar al Capitalei, Nicusor Dan, imediat dupa ce acesta va depune juramantul de investire, pentru a fi luata o decizie operativa. Potrivit premierului, Administratia Spitalelor si Serviciilor Medicale Bucuresti ASSMB) refuza sa puna la dispozitie noi paturi pentru bolnavii de Covid-19. in alta ordine de idei, ministrul sanatatii a anuntat ca va creste capacitatea de testare la 50. 000 de teste pe zi.

Cum a reactionat presa franceza dupa declaratiile taioase la adresa PSD facute de Ludovic Orban la Paris

Vizita premierului roman, Ludovic Orban, in Franta are ecouri bune, dar Romania pare a se adanci intr-o criza politica generata de faptul ca social-democratii vor amanarea scrutinului legislativ, transmite cotidianul francez Le Figaro.

Premierul Frantei s-a uitat intr-o foaie pentru a-i spune corect numele lui Ludovic Orban

Aflat la Paris intr-o vizita oficiala, unde se intalneste cu mai multi oficiali ai Guvernului Francez, Ludovic Orban a dat declaratii impreuna cu omologul sau francez, Jean Castex. Prim-ministrul Frantei a trebuit sa se uite cu atentie intr-o foaie pentru a-i spune corect numele premierului roman.

Ludovic Orban, anunt de ultima ora cu privire la inchiderea mall-urilor. Ce trebuie sa stie toti romanii

Ludovic Orban a anuntat ce se va intampla cu restrictiile anti-COVID-19 referitoare la inchiderea mall-urilor. Vestea a fost transmisa dupa ce vice-premierul Raluca Turcan a vorbit despre o posibila astfel de restrictie, in vederea evitarii transmiterii noului coronavirus. Ce spune premierul despre gestionarea pandemiei de COVID-19 in cursul zilei de ieri, premierul Ludovic Orban a .

Ludovic Orban, anuntul oficial despre carantinarea populatiei. Ce planuieste Guvernul Romaniei

Luni, in cadrul unei vizite oficiale la Paris, Ludovic Orban a facut declaratii despre posibilitatea de a izola populatia la domiciliu. El sustine ca in masura in care populatia respecta regulile, riscul de raspandire a COVID-19 se diminueaza si nu va fi nevoie de noi masuri. Ludovic Orban, anuntul oficial despre carantinarea populatiei Premierul Ludovic .

LUDOVIC ORBAN: Obiectivul nostru trebuie sa fie sa stopam cu orice pret cresterea numarului de cazuri

Premierul Ludovic Orban a afirmat, miercuri, in debutul sedintei de Guvern, ca obiectivul este sa stopam cu orice pret cresterea numarului de cazuri de infectare cu noul coronavirus, incercand sa afectam cat mai putin economia. La randul sau, secretarul de stat Raed Arafat a anuntat ca sunt 368 de localitati au depasit 3 cazuri la mie, mai multe astazi cu 15 decat ieri.

Ludovic Orban, la intalnirea cu oamenii de afaceri francezi: Romania este singura tara din UE care a inregistrat o crestere a investitiilor in primul semestru al anului 2020

Premierul Ludovic Orban s-a intalnit marti cu reprezentantii mediului francez de afaceri, membri ai celei mai mari organizatii patronale franceze - MEDEF Mouvement des Entreprises de France). intalnirea a avut loc in contextul vizitei oficiale in Franta. Romania este singura tara din Uniunea Europeana care a inregistrat o crestere a investitiilor in primul semestru al anului 2020, a spus Orban.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2121 seconds )