Libnet.ro
UNICEF

07:00

Cutremurul din Romania a fost resimtit in Republica Moldova si Bulgaria

Antena3 Antena3,
Cutremurul din Romania a fost resimtit in Republica Moldova si Bulgaria

Cutremurul cu magnitudinea de 5,7 grade pe scara Richter, produs sambata seara in Romania, in zona seismica Vrancea, a fost resimtit in Republica Moldova si nordul Bulgariei, dar nu a provocat victime sau. continuă pe Antena3

Un nou brand turistic, lansat in Republica Moldova: Reprezinta valorile si specificul turismului moldovenesc

Un nou brand turistic a fost lansat, joi, in Republica Moldova, de Agentia Turismului, acesta fiind reprezntat de un logo ce infatiseaza Pomul Vietii, inspirat din specificul local si sloganul Discover the.

Proiectele Rusiei in Republica Moldova: Dodon si Usatii

Igor Dodon si Renato Usatii reprezinta doua proiecte politice ale Federatiei Ruse in Republica Moldova, care au drept scop deturnarea parcursului European au apreciat mai multi experti in cadrul emisiunii Fabrika de la postul de televiziune Publika TV, transmite IPN.

Diaspora poate rasturna alegerile din Republica Moldova

Cornel Ciurea, expert politic la Institutul pentru Dezvoltare si Initiative SocialeIDIS) Viitorul, a precizat pentru Adevarul Moldova ca partidele pro-europene ar trebui sa se simta amenintate de realitatea din Republica Moldova, care nu le este favorabila, mai mult decat de sondajele de opinie, deoarece realitatea este mai dura decat o arata sondajele.

Fiecare al doilea cetatean din Republica Moldova fumeaza. Leapada fumatul. Acum!

Pentru al doilea an consecutiv,a treia zi de joi a lunii noiembrie,in Republica Moldova este sarbatorita Ziua Nationalafara Fumat .

Alegeri in Republica Moldova: diaspora poate sa faca diferenta si partidele pro-europene pot recupera voturi

Realitatea politica din Republica Moldova se poate schimba, partidele mai pot recupera din procentele electorale pierdute, deoarece campania electorala inca nu s-a terminat, iar Barometrului Opiniei Publice BOP) nu include diaspora si este realizat pe o perioada lunga.

Republica Moldova: Partidul Comunistilor conduce in sondaje, cu o saptamana inaintea alegerilor parlamentare

Partidul Comunistilor din Republica Moldova PCRM) se mentine pe primul loc cu o saptamana inaintea alegerilor legislative din 30 noiembrie, potrivit unui sondaj IMAS publicat sambata, care arata totodata ca, in ceea ce priveste politica externa, cetatenii moldoveni sunt indecisi intre Rusia si UE, anunta Mediafax.

Jens Stoltenberg: Lumea civilizata trebuie sa apere Ucraina, Republica Moldova si Georgia

Lumea civilizata trebuie sa apere Ucraina, Republica Moldova si Georgia, dreptul acestor tari de a-si decide singure optiunile politice, sustine secretarul general al Aliantei Nord-AtlenticeNATO), Jens.

Yahoo Messenger si Yahoo Mail, indisponibile mai multe ore pentru utilizatorii din Romania

Utilizatorii Yahoo Mail si Yahoo Messenger din Romania intampina probleme de logare in ultimele doua zile. Serviciul a fost picat timp de mai multe ore in cursul diminetii de joi, iar mai multi utilizatori s-au.

CE a alocat inca 260 milioane de euro pentru constructia a doua autostrazi din Romania

Comisia Europeana a hotarat, in data de 18 noiembrie, sa acopere costurile de constructie a doua tronsoane de autostrada din Romania, finantate initial de statul roman prin imprumuturi bancare, astfel ca 262 milioane de euro au fost alocati din Fondul de coeziune pentru aceste proiecte, arata un comunicat al institutiei remis redactiei.

Imagini surprinse in locuinte private din Romania, publicate pe un site rusesc denuntat de Marea Britanie

Site-ul rusesc care difuzeaza imagini din intreaga lume, surprinse de camere de supraveghere conectate la Internet, include si inregistrari din locuinte private, magazine sau birouri din Romania, transmit sursele din presa.

ştiri de la Antena3

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2011 seconds )