Libnet.ro
UNICEF

17:00

Pe cuvant, cu Ana Iorga. Care este originea expresiei a nimerit orbul Braila

Antena3 Antena3,
Pe cuvant, cu Ana Iorga. Care este originea expresiei a nimerit orbul Braila

Ana Iorga a vorbit in rubrica Pe cuvant despre provenienta expresiei a nimerit orbul Braila. O folosim atunci cand vorbim despre cineva care a reusit sa faca ceva imposibil. Expresia ar. continuă pe Antena3

Pe cuvant, cu Ana Iorga. Care este semnificatia cuvantului agarici

Ana Iorga a facut o mica incursiune in argou si a explicat ce inseamna agarici, un cuvant intalnit des pe buzele tinerilor. Dictionarul urban ne spune ca agarici inseamna fraier, pacalici;.

Infografic n Romnia, femeile merg mai mult la facultate dect barbatii. Care este situatia n UE

La nivelul Uniunii Europene, proportia femeilor cu un nivel superior de educatie este mai mare decat proportia barbatilor care au acest nivel de educatie, Romania nefacand exceptie de la acest lucru. Potrivit ultimelor date ale Eurostat, in tara noastra 18,7% dintre femeile intre 25 si 64 de ani au absolvit o institutie de invatamant superior, in vreme ce doar 16,4% dintre barbatii din aceeasi categorie de varsta au facut-o.

S-a urcat baut la volan si a lovit un biciclist. Care este starea ranitilor (FOTO)

Un biciclist a fost ranit in urma unui accident rutier, in care au fost implicate doua autoturisme. Conducatorul masinii care l-a lovit pe biciclist consumase alcool, lucru dovedit in urma testului cu aparatul.

A fost stabilita cauza mortii lui Ilie Balaci. Care este rezultatul autopsiei

Autopsia a aratat ca Ilie Balaci a murit in urma unui stop cardio-respirator, iar fosta legenda a Universitatii Craiova va fi inmormantata marti, la cimitirul Sineasca, unde este inmormantat si tatal.

ştiri de la Antena3

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2057 seconds )