Libnet.ro
UNICEF

16:45

Pe cuvant, cu Ana Iorga. Care este semnificatia cuvantului agarici

Antena3 Antena3,
Pe cuvant, cu Ana Iorga. Care este semnificatia cuvantului agarici

Ana Iorga a facut o mica incursiune in argou si a explicat ce inseamna agarici, un cuvant intalnit des pe buzele tinerilor. Dictionarul urban ne spune ca agarici inseamna fraier, pacalici;. continuă pe Antena3

Pe cuvant. Ana Iorga explica cum se spunem corect a minimiza sau a minimaliza

Ana Iorga explica cum se spunem corect a minimiza sau a minimaliza, dar si a maximiza sau a maximaliza. A MINIMIZA / A MINIMALIZA a minimiza e imprumutat din franceza) = a reduce la minimum, a.

Pe cuvant, cu Ana Iorga. Cum putem evita un dezacord intre subiect si predicat

Ana Iorga a explicat cum poate fi evitat un dezacord intre subiect si predicat, unul destul de greu de evitat sau de detectat. E gresit sa spunem Eu sunt cel care am scris mesajul. Este o fraza cu doua.

Orasul din Romania care este considerat o poarta energetica spre un univers paralel

Romania este un loc plin de mistere, iar acest lucru este demonstrat in fiecare zi cu fel de fel de descoperiri bizare. Orasul Calarasi, asezat pe malul Dunarii, este atestat documentar de un act emis in.

Motivul pentru care este bine sa pui un sapun intre asternuturi: Combate o afectiune de care sufera unul din doi oameni

Un sapun poate fi remediul pentru o afectiune medicala de care aproximativ 50% dintre oameni sufera. Punerea unui sapun intre asernuturi sau sub lenjeria de pat prezinta un tratament dovedit pentru.

Parcarea de la Straulesti, functionala din noiembrie. Care este tariful pe ora?

Soferii care vin in Capitala isi vor putea lasa masinile in parcarea de la Straulesti incepand cu luna noiembrie, pentru a lua metroul, tariful fiind de un leu pe ora, a tinut sa precizeze, miercuri, Dumitru Sodolescu, directorul general al Metrorex,.

Copilul Printului Harry nu va purta titlu princiar. Iata care este motivul

Copilul ducesei Meghan de Sussex, care se va naste in primavara anului viitor, nu va mosteni titlul de print pe care il poarta tatal sau. Informatia despre sarcina ducesei Meghan de Sussex a fost facuta.

ştiri de la Antena3

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2045 seconds )