Libnet.ro
UNICEF

20:00

Motivul pentru care este bine sa pui un sapun intre asternuturi: Combate o afectiune de care sufera unul din doi oameni

Antena3 Antena3,
Motivul pentru care este bine sa pui un sapun intre asternuturi: Combate o afectiune de care sufera unul din doi oameni

Un sapun poate fi remediul pentru o afectiune medicala de care aproximativ 50% dintre oameni sufera. Punerea unui sapun intre asernuturi sau sub lenjeria de pat prezinta un tratament dovedit pentru. continuă pe Antena3

Premiera in Romania: Motivul pentru care Protectia Consumatorului inchide un mare lant de magazine

Premiera in judetul Constanta, dupa ce Protectia Consumatorului a cerut inchiderea magazinului unui mare retailer, pentru abateri repetate. Societatea a primit si o amenda uriasa. intre abaterile consta.

Bancul zilei: Care este diferenta dintre mita si dar?

Care este diferenta dintre mita si dar?Un dar este atunci cand cel care primeste spune: Multumesc!, iar cel care daspune: Sa nu mai vorbim despre asta!.

Iata adevaratul motiv pentru care frunzele se coloreaza toamna. Sigur nu te gandeai la asa ceva

V-ati intrebat cum si de ce apar aceste culori si care este explicatia varietatii extraordinare a lor? De ce unele frunze devin rosii, altele galbene, iar altele brune, plus combinatiile diverse dintre.

Studiu: Doar 2 din 10 angajati romani sunt loiali companiei pentru care lucreaza

Doi din zece salariati romani din mediul privat se declara loiali companiei pentru care lucreaza, in timp ce 70% spun ca ar lua in considerare o schimbare daca gasesc o varianta mai buna, potrivit unui studiu realizat de UP! Your Service.

Copilul Printului Harry nu va purta titlu princiar. Iata care este motivul

Copilul ducesei Meghan de Sussex, care se va naste in primavara anului viitor, nu va mosteni titlul de print pe care il poarta tatal sau. Informatia despre sarcina ducesei Meghan de Sussex a fost facuta.

Parcarea de la Straulesti, functionala din noiembrie. Care este tariful pe ora?

Soferii care vin in Capitala isi vor putea lasa masinile in parcarea de la Straulesti incepand cu luna noiembrie, pentru a lua metroul, tariful fiind de un leu pe ora, a tinut sa precizeze, miercuri, Dumitru Sodolescu, directorul general al Metrorex,.

Orasul din Romania care este considerat o poarta energetica spre un univers paralel

Romania este un loc plin de mistere, iar acest lucru este demonstrat in fiecare zi cu fel de fel de descoperiri bizare. Orasul Calarasi, asezat pe malul Dunarii, este atestat documentar de un act emis in.

O familie a fost atacata de un cangur si toti au ajuns la spital. Care este starea ranitilor

Cangurul i-a atacat pe toti membri familiei din Australia, insa cel mai grav ranita a fost femeia care ingrijea animalul, care are plamanul perforat. Sotul si fiul ei au fost raniti usor, incercand sa.

Nu s-ar fi asteptat nimeni la asa ceva din partea Simonei Halep! Adevaratele motive pentru care s-a retras de la turneul de la Moscova

Simona Halep, actualul lider al clasamentului WTA, a anuntat astazi ca se retrage de la turneul de la Moscova, punand capat telenovelei privind participarea sa la Kremlin Cup, in conditiile in care jucatoarea no.

ştiri de la Antena3

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2601 seconds )