Libnet.ro
UNICEF

01:05

Pe cuvant, cu Ana Iorga. Care sunt adresarile directe gresite

Antena3 Antena3,
Pe cuvant, cu Ana Iorga. Care sunt adresarile directe gresite

Ana Iorga a prezentat la rubrica Pe cuvant, care sunt adresarile directe gresite. Unele dintre aceste formule de adresare sunt frecvente la televizor. Este gresit sa spunem: Buna, fetele!. Forma. continuă pe Antena3

Pe cuvant, cu Ana Iorga. Cele mai recente nemultumiri ale telespectatorilor

Ana Iorga a facut la rubrica Pe cuvant o sinteza a celor mai recente nemultumiri ale telespectatorilor. Au fost semnalate diverse fenomene, de la greseli pana la inadecvari stilistice. Nu mai pot.

ntlnire cu seful Google: Sundar Pichai a anuntat la Varsovia noi investitii n regiune. Care sunt prioritatile n Europa Centrala si de Est

Sundar Pichai, CEO al Google, a anuntat intr-o rara calatorie in regiunea Europei Centrale si de Est ca vor urma investitii de 20 de milioane de dolari in cresterea competentelor digitale. Pichai a explicat si care sunt prioritatile Google pentru tarile din regiune: sistemul Android, aplicatii, startup-uri, cloud. in plus, Google a lansat asistentul vocal in Polonia si alte tari vor urma, insa implementarea dureaza, fiindca trebuie facuta cu prudenta.

E lege! Guvernul a decis: Se dau bani pentru mii de romani: Care sunt conditiile

Guvernul a promulgat proiectul pentru modificarea Legii Educatiei, prin care consiliile locale sunt obligate sa acorde burse elevilor in anul 2019. De aceste burse pot beneficia elevii din invatamantul.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1935 seconds )