Libnet.ro
UNICEF

01:05

Pe cuvant, cu Ana Iorga. De unde vine denumirea celor mai iubite mancaruri de Craciun

Antena3 Antena3,
Pe cuvant, cu Ana Iorga. De unde vine denumirea celor mai iubite mancaruri de Craciun

Ana Iorga a explicat vineri, la Pe cuvant, de unde vine denumirea celor mai iubite mancaruri de Craciun de la noi, sarmalele si cozonacul. continuă pe Antena3

Pe cuvant, cu Ana Iorga. Cum folosim corect cuvantul dramatic

Poti spune salariile au scazut dramatic dar nu poti spune imbolnavirile s-au redus dramatic, a aratat Ana Iorga, joi, la rubrica Pe cuvant.

Pe cuvant, cu Ana Iorga. Cand trebuie sa scriem membrii si cand membri

Cand se scrie membrii cu doi i: Multa lume ezitacand trebuie sa decida cu cati i sa scrie, a aratat Ana Iorga, marti, la rubrica Pe cuvant.

Topul celor mai bine platite staruri de pe YouTube: in top e un copil de 9 ani

Forbes a venit cu un top al celor mai bine platiti influenceri de pe YouTube, iar pe primul loc e un copil de 9 ani. YouTube a devenit de ceva ani o platforma pe care multe staruri genereaza.

Performanta unei romance plecate din tara la 17 ani: este in topul celor mai importanti consultanti bancari din Spania

Irina Ornela Moldovan a fost inclusa in topul celor mai de incredere consultanti bancari ai Spaniei, top realizat de prestigioasa publicatie financiara Citywire, editia de Spania.

Secretul celor mai bune sarmale. Pot fi si sanatoase, dar este nevoie de un alt ingredient

Platouri cu aperitive, salata de bouef, slanina, caltabosi toba, cozonac, dar clar atractia meniului de Craciun sunt sarmalele. Desi considerate de nutritionisti nepotrivite pentru masa de seara, in special daca se face abuz, traditie respectata cu sfintenie in fiecare an de multi romani, astazi aflam ca ele pot fi preparate intr-un anume fel in care .

31 de ani de la Revolutie. De unde vine nostalgia post-comunista a unor romani?

Perioada comunista cea mai bine definita de impactul nostalgiei este, cu precadere, perioada anilor 1965-1989. Care sunt sursele nostalgiei? Ce mecanisme determina argumentele de tipul inainte era mai bine? Mai mult de atat, de ce se utilizeaza memoria selectiva in reconstruirea amintirilor de odinioara? Sunt cateva intrebari la care voi incerca sa raspund in cele ce urmeaza.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2118 seconds )