Libnet.ro
UNICEF

05:00

Performanta unei romance plecate din tara la 17 ani: este in topul celor mai importanti consultanti bancari din Spania

Adevărul Adevărul,
Performanta unei romance plecate din tara la 17 ani: este in topul celor mai importanti consultanti bancari din Spania

Irina Ornela Moldovan a fost inclusa in topul celor mai de incredere consultanti bancari ai Spaniei, top realizat de prestigioasa publicatie financiara Citywire, editia de Spania. continuă pe Adevărul

Peste 2.000 de soldati profesionisti depun juramantul de credinta, in mai multe garnizoane din tara

Un numar de 2. 034 de soldati profesionisti, din mai multe garnizoane din tara, depun, miercuri, juramantul de credinta fata de tara, anunta Ministerul Apararii.

Drama unei prezentatoare TV din Romania. Nu mai poate avea copii dupa ce a nascut in pandemie

Diana Bart este cunoscuta publicului larg, acesta fiind prezentatoare de stiri, de mai multi ani la postul de televiziune Prima TV. Aceasta a nascut recent o fetita. Diana Bart are doua fetite, pe Maira si pe Armina, iar doctorii i-au dat un verdict dur cu privire la o alta potentiala sarcina. Drama unei prezentatoare TV .

Un istoric al femeilor ministri din ultimii 31 de ani Guvernele fara femei in Romania sunt specifice anilor 90

Una dintre criticile aduse Guvernului Citu este ignorarea femeilor la formarea cabinetului de ministri. Doar o femeie se afla intre cei 21 de membri ai Guvernului- Raluca Turcan PNL), propusa la Ministerul Muncii. Guvernele fara femei in Romania sunt specifice anilor 90. Abia dupa anul 2000, principiul egalitatii de sanse a castigat mai multa importanta, iar femeile au fost luate in considerare la formarea guvernelor. Dupa 2000, au mai existat doua Guverne cu o singura femeie ministru: Guvernul Tariceanu 2 si Guvernul Ungureanu. HotNews. ro face un scurt istoric al femeilor din guvernele Romaniei din decembrie 1989 pana in prezent. Vezi in ce guverne s-au aflat cele mai multe femei si in ce guverne nu au existat deloc ministri femei.

DPD Romania investeste 30.000 de euro in prima scoala din tara care pregateste copii cu abilitati inalte

Romanian Gifted School, prima scoala din Romania care pregateste copii cu abilitati inalte, va primi 30. 000 de euro din partea companiei de curierat DPD Romania, potrivit News.

DPD investeste 30.000 de euro in prima scoala din tara care pregateste elevii cu performante ridicate

Romanian Gifted School, prima scoala din Romania care pregateste copii cu abilitati inalte, va primi 30. 000 de euro din partea companiei de curierat DPD Romania, potrivit News.

Holcim Romania doneaza peste 950.000 de euro catre 20 de spitale din tara

Holcim Romania continua lupta impotriva pandemiei Covid-19 si vine din nou in sprijinul spitalelor din comunitatile in care isi desfasoara activitatea.

Bruneta care vrea sa ia cu asalt Bravo, ai stil! Este cea mai iubita vedeta din ultimii 2 ani

Este castigatoarea a doua sezoane Puterea Dragostei, si-a construit o comunicate de invidiat pe Instagram si este cautata de televiziuni, crescand audienta cu fiecare aparitie. Este vorba despre Bianca Comanici, care, desi recunoaste ca nu este o impatimita a modei, i-ar face placere sa participe la emisiunea Bravo, ai stil. Bianca Comanici, bruneta care vrea .

ştiri de la Adevărul

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2182 seconds )