Libnet.ro
UNICEF

18:30

Cuvantul lunii august in Dexonline: muie. Sa intelegem ca urmatorul pas al politiei va fi interzicerea romanului Ciresarii?

Adevărul Adevărul,
Cuvantul lunii august in Dexonline: muie. Sa intelegem ca urmatorul pas al politiei va fi interzicerea romanului Ciresarii?

Dexonline a desemnat ca muie este cuvantul lunii august 2018. in 24 de ore, peste 30. 000 de persoane au cautat definitia cuvantului care a ajuns pe placuta de inmatriculare a unui roman si a determinat Politia Romana sa sustina o conferinta de presa. continuă pe Adevărul

HOROSCOP MINERVA pentru inceputul lunii august. Gemenii au probleme cu sanatatea, Racii se gandesc sa-si schimbe locul de munca

HOROSCOP MINERVA pentru inceputul lunii august. Eclipsa se pare ca a avut efecte negatie pentru majoritatea zodiilor, este bine sa se amane deciziile importante. HOROSCOP MINERVA pentru inceputul lunii august. Be.

HOROSCOP. Acestea sunt zodiile norocoase ale lunii august

August le va aduce o persoana misterioasa in viata lor. La final de luna, vor cunoaste o ascensiune profesionala la care niciodata nu au sperat. Berbec Luna august va fi una incarcata pentru nativi.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2189 seconds )