Libnet.ro
UNICEF

19:31

Cyber Monday, in SUA: vanzarile online au crescut cu 17%

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Cyber Monday, in SUA: vanzarile online au crescut cu 17%

Vanzarile online din Statele Unite au crescut cu 17%, la 1,46 miliarde de dolari, in asa-numita Cyber Monday, prima zi de luni dupa sarbatoarea Ziua Recunostintei, una dintre cele mai aglomerate zile din an pentru comertul pe Internet, relateaza. continuă pe Wall-Street Ro

Cyber Monday aduce retailerilor online vanzari si de 1,5 MLD. $

Vanzarile din cea mai importanta zi pentru retailerii online din SUA, Cyber Monday, ar putea creste cu 20% fata de anul trecut, la peste 1,5 miliarde de dolari, potrivit firmei de cercetare ComScore, citata de MarketWatch, preluata si data publicitatii.

De Black Friday americanii au cheltuit 60 de MILIARDE de dolari. De Cyber Monday, doar doua

Doua miliarde de dolari! Atat au cheltuit americanii ieri de Cyber Monday, o zi dedicata cumparaturilor online. De aceasta data, oamenii nu s-au mai imbulzit in magazine ci au intrat pe site-urile de.

Vanzari mai bune ca niciodata de Cyber Monday. Marii comercianti anunta cifre record

Prima zi de luni dupa Ziua Recunostintei din Statele Unite, Cyber Monday, cum este cunoscuta la nivel international, a adus comerciantilor vanzari record in acest an. In ziua cu unele din cele mai mari reduceri din an la produsele cumparate direct de pe Internet, s-au vandut foarte bine mai ales telefoanele mobile.

actualitate, 19:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1995 seconds )