Libnet.ro
UNICEF

08:17

Cynny - in Iasi se dezvolta un startup cu cele mai mici servere din lume

Adevărul Adevărul,
Cynny - in Iasi se dezvolta un startup cu cele mai mici servere din lume

Despre Romania vorbim atunci cand spunem piata de IT, outsourcing, poate hackeri, dar, de cativa ani si startup. Din ce in ce mai multe firme de IT se formeaza in Romania. Noi am descoperit la Iasi Cynny, un startup romano-italian care foloseste o tehnologie unica in lume si care are planuri mari pentru a fi o forta pe piata. continuă pe Adevărul

FOTO Dambovita are 22 de kilometri de pamant. Bugetele din anii trecuti, prea mici pentru modernizarea uneia dintre cele mai mari retele de drumuri din tara

Judetul Dambovita are una dintre cele mai mari retele de Drumuri Judetene din tara, 845 de kilometri, insa investitiile in reabilitare si modernizare nu au fost pe masura in ultimii 10 ani. Pana in 2020, Consiliul Judetean Dambovita spera sa asfalteze si modernizeze in jur de 200 de kilometri de drumuri.

Reduceri aniversare eMAG: Cele mai bune televizoare 4K pe care sa le iei la pret redus

Reduceri la eMAG pentru cei 13 ani am vazut la telefoane si tablete, dar sunt si televizoare 4K Ultra HD foarte bune pe care sa le cumperi. Noi le-am ales pe cele mai bune. Televizoarele 4K sunt cele mai cautate in acest moment datorita detaliilor pe care sunt capabile sa le afiseze la o rezolutie ridicata. Samsung, Sony sau LG s-au remarcat foarte bine pe aceasta piata, dar nu sunt singurii producatori de luat in calcul. incep cu un televizor [].

Reduceri aniversare eMAG: Cele mai bune telefoane pe care sa le cumperi

EMAG are reduceri incepand de astazi pentru a aniversa cei 13 ani pe care ii implineste in Romania. Avem lista cu cele mai bune telefoane pe care sa le cumperi acum. Cele mai bune telefoane de la eMAG pe care le poti cumpara la pret mai mic sunt unele pe care poate le-ai mai remarcat si la Black Friday 2014. Sunt de la LG, Samsung si Sony. Reducerile difera de la model la model. Iata-le pe cele mai bune cinci [].

B1 TV, printre cele mai echidistante televiziuni de stiri din campania electorala (VIDEO)

B1Tv si Digi 24 au fost cele mai echidistante televiziuni de stiri, in campania electorala dinaintea turului II al alegerilor prezidentiale. Potrivit CNA, cei doi candidati, Klaus Iohannis si Victor Ponta au avut.

TOP 10 vedetelor care au generat cele mai multe cautari pe IMDb

Actrita Shailene Woodley, protagonista filmului SF Divergent, ocupa primul loc in Top 10 al vedetelor care au generat cele mai multe cautari pe site-ul IMDb, Top 10 Stars.

TOP 10 vedete care au generat cele mai multe cautari pe IMDb

Actrita Shailene Woodley ocupa primul loc in topul vedetelor care au generat cele mai multe cautari pe site-ul IMDb, relateaza Mediafax.

Top 10 cele mai populare video-uri pe YouTube in Romania

Anul acesta, cele mai populare video-uri pe YouTube in Romania au utilizat o reteta similara pentru succes: umor suprapus pe muzica, in video-uri sugestive.

Campionatul Mondial de Fotbal si epidemia de Ebola, cele mai dezbatute subiecte pe Facebook, in 2014

Campionatul Mondial de Fotbal si izbucnirea epidemiei de Ebola au fost cele mai discutate subiecte pe Facebook in anul 2014, potrivit unui bilant al companiei, informeaza AFP. Pe locurile urmatoare din clasament se.

Sibiul, printre primele sapte orase, la nivel mondial, cu cele mai frumoase piete de Craciun

Sibiul a fost inclus pe o lista a oraselor cu cele mai frumoase piete de Craciun din lume. intr-un articol, cotidianul spaniol El Mundo recomanda sapte orase din intreaga lume care merita vizitate in aceasta.

Aplicatii Apple Cele mai bune programe pe care le poti instala pe iPhone si iPad [VIDEO]

Apple a anuntat cele mai bune aplicatii din 2014. La finalul fiecarui an, compania americana selecteaza acele programe care au facut diferenta cu adevarat. Elevate, o aplicatie care-ti antreneaza creierul a fost aleasa campioana acestui an. Potrivit Apple, cea mai buna aplicatie a fost Elevate, care e un program prin care poti sa-ti imbunatatesti concentrarea, rigoarea matematica si atentia la detalii. Ea functioneaza prin intermediul unor pasi zilnici pe care trebuie sa-i parcurgi. Despre Elevate am vorbit si la emisiunea [].

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:17

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2185 seconds )