Libnet.ro
UNICEF

09:17

Top 10 cele mai populare video-uri pe YouTube in Romania

România Liberă România Liberă,
Top 10 cele mai populare video-uri pe YouTube in Romania

Anul acesta, cele mai populare video-uri pe YouTube in Romania au utilizat o reteta similara pentru succes: umor suprapus pe muzica, in video-uri sugestive. continuă pe România Liberă

Top 10 cele mai populare video-uri pe YouTube in 2014

Un scurtmetraj horror al unui regizor polonez, in care un caine poarta un costum de tarantula, a devenit cel mai popular videoclip de pe Youtube in 2014.

Top 10 cele mai populare piese pe YouTube in 2014

Videoclipul muzical Dark Horse, al cantaretei americane Katy Perry este cel mai popular clip publicat pe Youtube in 2014, cu peste 717 milioane de vizualizari.

Sorana Cirstea, in Top 50 cele mai populare jucatoare de tenis din 2014

Sorana Cirstea a fost inclusa de WTA in toul celor mai populare jucatoare ale lumii in 2014. Cirstea este singura romanca aflata in clasamentul dat publicitatii de WTA- locurile 50-31.

Cele mai populare videoclipuri de pe YouTube in 2014! Vezi aici TOP 10

YouTube a dezvaluit topul celor mai populare videoclipuri muzicale din 2014. Pentru realizarea clasamentului au fost luate in considerare vizualizarile,.

Top 20 cele mai frumoase little black dressed afisate de vedete anul acesta!

Fie ca preferi un model din piele precum Cameron Diaz si Rita Ora sau o rochita cu decolteu adanc, asemeni celor purtate de Jennifer Lawrence, Rihanna ori Kim Kardashian, iata care sunt cele mai frumoase little black dresses purtate de vedete in 2014! .

Romanii prefera parodia si satira pe YouTube. TOP video-uri dupa vizualizari in 2014

Topul celor mai vizualizate video-uri de pe YouTube in Romania in 2014 arata ca parodia si satira in versuri au fost preferate de cei mai multi romani care urmaresc acest canal, in timp ce melodia cea mai ascultata apartine unui cantaret strain. Iata.

Google schimba YouTube dupa cele mai noi tendinte. Cum va arata popularul serviciu pe Android

YouTube, una dintre cele mai importante aplicatii ale celor de la Google, primeste in sfarsit update-ul care aduce, printre altele, si Material Design. Una dintre cele mai importante aspecte ale Android 5. 0 Lollipop estedesign-ul. Material Design al celor de laGoogleeste o schimbare majora fata de cel folosit pana de curand. Dupa ce mai multe aplicatii importante, precum Google Maps sau Google Drive, au avut parte de actualizari importante, este acum randul YouTube sa primeasca un update. Actuala versiune 5. 6 este astfel [].

TOP 10 vedetelor care au generat cele mai multe cautari pe IMDb

Actrita Shailene Woodley, protagonista filmului SF Divergent, ocupa primul loc in Top 10 al vedetelor care au generat cele mai multe cautari pe site-ul IMDb, Top 10 Stars.

TOP 10 vedete care au generat cele mai multe cautari pe IMDb

Actrita Shailene Woodley ocupa primul loc in topul vedetelor care au generat cele mai multe cautari pe site-ul IMDb, relateaza Mediafax.

B1 TV, printre cele mai echidistante televiziuni de stiri din campania electorala (VIDEO)

B1Tv si Digi 24 au fost cele mai echidistante televiziuni de stiri, in campania electorala dinaintea turului II al alegerilor prezidentiale. Potrivit CNA, cei doi candidati, Klaus Iohannis si Victor Ponta au avut.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 09:17

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2247 seconds )