Libnet.ro
UNICEF

01:05

Daca nu o revoca pe Kovesi, Klaus Iohannis trebuie suspendat. Cui apartine aceasta declaratie

România Liberă România Liberă,
Daca nu o revoca pe Kovesi, Klaus Iohannis trebuie suspendat. Cui apartine aceasta declaratie

Presedintele Klaus Iohannis incaseaza lovitura serii. Dupa ce a anuntat ca cererea de revocare a Lau. continuă pe România Liberă

Peste 100.000 de persoane au semnat petitia de sustinere a Codrutei Kovesi: Klaus Iohannis a fost instiintat

Petitia initiata de organizatia Declic in sprijinul sefei DNA Laura Codruta Kovesi a fost semnata de peste 100. 000 de oameni. Initiatorii ii cer presedintelui Iohannis sa respinga cererea de.

Presiuni in coalitie in razboiul cu Klaus Iohannis

Sunt discutii de ultima ora privind adoptarea unei decizii clare in cazul in care Klaus Iohannis refuza sa o revoce pe Codruta Kovesi. Exista si varianta sa fie lasata intreaga problema in seama.

EXCLUSIV Numele presedintelui Klaus Iohannis, luat in calcul la Bruxelles pentru pozitia de presedinte al Consiliului European

Numele presedintelui Klaus Iohannis este luat in calcul la Bruxelles pentru pozitia de viitor presedinte al Consiliului European, pozitie ocupata in prezent de Donald Tusk, fost premier al Poloniei, sutin mai multe surse politice consultate in ultimele zile. Potrivit acestora, nu este clar daca presedintele Iohannis este interesat de aceasta pozitie, insa in mod cert de bucura de sustinerea oficialilor europeni care au si inceput sa pregateasca terenul acceptarii presedintelui Iohannis pentru pozitia de presedinte al Consiliului. Intrebata care este pozitia presedintelui in legatura cu o eventuala candidatura la presedintia Consiliului European, Administratia Prezidentiala nu a raspuns solicitarii Hotnews. ro .

Surpriza pentru Klaus Iohannis si Romania: presedinte al Consiliul European

Presedintele Klaus Iohannisi-ar putea urma lui Donald Tusk, actualul sef al Consiliului European. Donald Tusk, fostul premier al Poloniei, a fost presedintele Consiliul European din 2014. El isi va incheia mandatul in 2019, anul cand si Klaus Iohannis isi va incheia primul mandat la Palatul Cotroceni. Numele lui Iohannis este luat in calcul la Bruxelles [].

Surpriza pentru Klaus Iohannis si Romania: presedinte al Consiliului European

Presedintele Klaus Iohannisi-ar putea urma lui Donald Tusk, actualul sef al Consiliului European. Donald Tusk, fostul premier al Poloniei, a fost presedintele Consiliul European din 2014. El isi va incheia mandatul in 2019, anul cand si Klaus Iohannis isi va incheia primul mandat la Palatul Cotroceni. Numele lui Iohannis este luat in calcul la Bruxelles [].

Numele lui Klaus Iohannis, luat in calcul pentru pozitia de presedinte al Consiliului European

Numele presedintelui Klaus Iohannis este luat in calcul la Bruxelles pentru pozitia de viitor presedinte al Consiliului European, pozitie ocupata in prezent de Donald Tusk, fost premier al Poloniei, sutin mai multe.

Klaus Iohannis a semnat decretele pentru DOUA LEGI IMPORTANTE

Klaus Iohannis a semnat, vineri, decretele pentru doua legi importante. Una dintre acestea prevede modificarea Legii nr. 273/2006 privind finantele publice locale si a Legii administratiei publice locale nr.

Klaus Iohannis, luat in calcul pentru pozitia de presedinte al Consiliului European

Numele lui Klaus Iohannis este luat in calcul la Bruxelles pentru pozitia de viitor presedinte al Consiliului European, noteaza Hotnews , citand mai multe surse politice consultate in ultimele zile.

Klaus Iohannis, intalnire cu Frans Timmermans: Eficienta activitatii DNA in domeniul luptei impotriva coruptiei este de necontestat

Eficienta activitatii Directiei Nationale Anticoruptie in domeniul luptei impotriva coruptiei este de necontestat, i-a transmis presedintele Klaus Iohannis prim-vicepresedintelui Comisiei Europene, Frans Timmermans, care a notat, intr-o discutie la Palatul Cotroceni, ca atacurile publice din ultima vreme la adresa justitiei creeaza o imagine negativa Romaniei.

SONDAJ Presedintele Klaus Iohannis, in carti pentru presedintia Consiliului European. Credeti ca va accepta sa candideze pentru aceasta functie?

Numele presedintelui Iohannis este vehiculat pentru pozitia de presedinte al Consiliului European, dupa ce actualului ocupant, Donald Tusk, ii expira mandatul, dupa cum au spus pentru HotNews. ro mai multe surse politice. Detalii - aici. Credeti ca seful statului va accepta sa candideze pentru aceasta pozitie?Participa la sondajul HotNews. ro.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2063 seconds )