Libnet.ro
UNICEF

01:05

Daca ti-e frica de inaltime, cel mai lung pod din sticla iti va da cosmaruri [VIDEO]

Playtech Playtech,
Daca ti-e frica de inaltime, cel mai lung pod din sticla iti va da cosmaruri [VIDEO]

Nu stiu despre voi, dar eu daca ma uit in jos de la etajul patru al unei cladiri, deja imi trece viata prin fata ochilor. Clipul urmator nu e pentru cei care sufera de rau de inaltime, iar daca nu ati suportat sa vedeti filmuletul pana la capat, clar nu ar trebui sa va planificati []. continuă pe Playtech

Elvetia a construit cel mai lung tunel feroviar din lume, pentru a proteja flora si fauna Alpilor (FOTO, VIDEO)

Elvetienii au construit cel mai lung tunel ferovier, pe care il vor deschide in luna iunie. Acesta are o lungime de 57 de kilometri si a fost construit pentru a proteja zona Alpilor din Elvetia, potrivit.

Meciul Irina Begu - Coco Vandeweghe, al patrulea cel mai lung din istoria turneului de la Roland Garros. Noi am obosit doar uitandu-ne

Meciul dintre Irina-Camelia Begu, locul 28 WTA, si americanca Coco Vandeweghe, locul 43 WTA, incheiat cu scorul de 6-7 4), 7-6 4), 10-8 pentru romanca, dupa trei ore si 38 de minute de joc, este al patrulea cel mai lung ca durata din istoria turneului de la Roland Garros la simplu feminin, in era open.

Roland Garros: victorie magnifica a Irinei Begu dupa cel mai lung si mai frumos meci al turneului!

Irina Begu a ajuns in turul al treilea de la Roland Garros dupa o victorie de senzatie, la capatul unui meci de 3 ore si 41 de minute, castigat cu 6-7, 7-6, 10-8 de jucatoarea noastra in fata lui Coco Vandeweghe, din SUA.

Cel mai mare startup pornit in Romania, de Facebook la nici doi ani de la achizitia lui cu 500 de milioane de dolari

LiveRail, cel mai mare startup pornit in Romania, care a fost cumparat in urma cu mai putin de doi ani, va fi inchis de Facebook, potrivit Business Insider. LiveRail este un serviciu.

Cel mai vizitat obiectiv din Bucegi, Pestera Ialomitei, inchis publicului. Anumite galerii au fost inundate

Pestera Ialomitei, cel mai vizitat obiectiv din Masivul Bucegi, este inchis publicului din cauza precipitatiilor abundente cazute in ultimele zile. Pestera Ialomitei, aflata in localitatea Moroeni, judetul Dambovita, pe versantul drept al Cheilor Ialomitei, la o altitudine de 1. 660 m, are mai multe galerii inundate, ceea ce duce la imposiblitatea vizitarii acesteia.

Cel mai eficient automobil hibrid din lume este Toyota Prius 2016

Conform unu nou studiu al celor de la Consumer Reports, cea mai eficienta masina pentru amatorii de hibriduri, cu cel mai redus consum de combustibil, este Toyota Prius 2016. in teorie, cei care au o sensibilitate pentru ecologie si vor sa faca o economie enorma in ceea ce priveste automobilul din dotare, se pot orienta [].

Schema curierului fals este cel mai nou tip de inselatorie din Romania. Ce presupune acest lucru (VIDEO)

Schema curierului fals este cel mai nou tip de inselatorie din Romania. Pana acum cel putin 5 bucuresteni au cazut in plasa. Oamenii au scos la vanzare pe internet, laptopuri sau.

Cel mai ascuns secret al Magdei Palimariu. Cu cine s-a iubit prezentatoarea inainte de Piticu de la Simplu

A devenit extrem de discreta cu viata persoanala, dupa despartirea de Piticu. Si, desi in urma cu doi ani, Magda Palimariu se casatorea cu partenerul ei de viata, iata ca nu acesta era cel mai ascuns secret al prezentatoarei.

Cel mai cunoscut bordel din Timisoara, scos la vanzare

Cladirea in care a functionat cel mai cunoscut bordel din Timisoara din perioada interbelica, Sari Neni, a fost scoasa la vanzare.

Cel mai mare producator mondial de BERE si-a inghitit rivalul. Vezi reactia Comisiei Europene

Comisia Europeana a aprobat, marti, tranzactia prin care Anheuser-Busch InBev, cel mai mare producator mondial de bere, va prelua rivalul SABMiller in urma unei tranzactii de aproximativ 100 de miliarde de dolari.

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2197 seconds )