Libnet.ro
UNICEF

17:01

Daca vom ajunge la concluzia ca e buna pentru tara suspendarea presedintelui, nu o sa am nicio ezitare

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Daca vom ajunge la concluzia ca e buna pentru tara suspendarea presedintelui, nu o sa am nicio ezitare

ACTUALIZARE 16:40 A inceput sedinta Comitetului Executiv al PSD, in care se decide fie o noua propunere de premier, fie suspendarea presedintelui Sedinta Comitetului Executiv National al PSD a inceput astazi, la ora 16. 00, la sediul din Kiseleff, liderii social-democrati, in frunte cu Liviu Dragnea, urmand sa decida fie o noua propunere de premier, fie suspendarea presedintelui Iohannis. *ACTUALIZARE 14:48 Dragnea: Dupa sedinta conducerii PSD de astazi, Iohannis va primi raspunsul la solicitarea sa, care va fi intr-un fel sau altul *ACTUALIZARE 12:25 Tariceanu: Nu impartasesc pozitia lui Kelemen Hunor, dar ea nu schimba cu nimic decizia privind suspendarea *ACTUALIZARE 11:58 Prim-vicepresedintele PNL: Dragnea si apropiatii sai inventeaza o conspiratie impotriva PSD *ACTUALIZARE 11:31 Presedintele UDMR: Suspendarea lui Iohannis nu este fezabila si UDMR nu o sustine ---------- Presedintele Partidului Social Democrat, Liviu Dragnea, a declarat marti ca, in urmatoarele doua zile, PSD si ALDE vor lua o decizie cu privire la ce vor face in legatura cu refuzul sefului statului de a desemna premierul propus de cele doua formatiuni - Sevil Shhaideh -, iar daca vor ajunge la concluzia ca suspendarea din functie a lui Klaus Iohannis este buna pentru tara, atunci nu o sa aiba nicio ezitare. continuă pe Ziarul Bursa

Daca vom ajunge la concluzia ca e bine pentru tara suspendarea presedintelui, nu o sa am nicio ezitare

Presedintele Partidului Social Democrat, Liviu Dragnea, a declarat marti ca, in urmatoarele doua zile, PSD si ALDE vor lua o decizie cu privire la ce vor face in legatura cu refuzul sefului statului de a desemna premierul propus de cele doua formatiuni - Sevil Shhaideh -, iar daca vor ajunge la concluzia ca este bine pentru tara suspendarea din functie a lui Klaus Iohannis, nu o sa aiba nicio ezitare, relateaza Agerpres. Dragnea a afirmat, la Palatul Parlamentului: Am vorbit cu domnul Tariceanu, cu domnul Constantin, cu o parte dintre colegii mei din partid si maine, sau cel mai tarziu poimaine, probabil ca pana maine seara, o sa trebuiasca sa luam o decizie. Parafrazandu-l pe cel care a vorbit la ora 12. 00, vreau sa cumpanesc foarte bine, dar de data asta nu sa cumpanesc intre un interes personal sau de grup, ci intre ceea ce e bine si rau pentru Romania. Nu va fi o decizie usoara. Nici nu are rost sa ne ascundem dupa deget, este o avalansa de mesaje pe care le-am primit in ultimele ore de la oameni care se simt jigniti, au folosit si alte cuvinte, si care cu fermitate cer suspendarea presedintelui. Nu este o decizie foarte usoara. Daca in urma acestei analize pe care o vom face rapid vom ajunge la concluzia ca pentru tara e bine sa il suspendam pe presedinte, nu o sa am nicio ezitare.

Sorin Grindeanu, noua propunere PSD-ALDE pentru functia de prim-ministru

ACTUALIZARE 19:45 Raluca Turcan: Propunerea lui Grindeanu - o solutie de avarie Presedintele interimar al PNL, Raluca Turcan, considera ca desemnarea lui Sorin Grindeanu pentru postul de premier reprezinta o solutie de avarie, temporara, pentru PSD. *ACTUALIZARE 19:39 Tariceanu: O a doua respingere a propunerii de premier ar fi un gest suicidal al presedintelui Iohannis *ACTUALIZARE 18:58 Sorin Grindeanu: Nu voi face miscari in Guvern si miscari politice fara colegii mei *ACTUALIZARE 18:15 Sorin Grindeanu, actualul sef al CJ Timis, a fost ministru si parlamentar; este membru PDSR/PSD din 1996 *ACTUALIZARE 17:55 Noua propunere a PSD si ALDE pentru postul de premier este Sorin Grindeanu, presedintele CJ Timis, a anuntat astazi Liviu Dragnea, liderul PSD, intr-o conferinta de presa *ACTUALIZARE 16:40 A inceput sedinta Comitetului Executiv al PSD, in care se decide fie o noua propunere de premier, fie suspendarea presedintelui *ACTUALIZARE 14:48 Dragnea: Dupa sedinta conducerii PSD de astazi, Iohannis va primi raspunsul la solicitarea sa, care va fi intr-un fel sau altul *ACTUALIZARE 12:25 Tariceanu: Nu impartasesc pozitia lui Kelemen Hunor, dar ea nu schimba cu nimic decizia privind suspendarea *ACTUALIZARE 11:58 Prim-vicepresedintele PNL: Dragnea si apropiatii sai inventeaza o conspiratie impotriva PSD *ACTUALIZARE 11:31 Presedintele UDMR: Suspendarea lui Iohannis nu este fezabila si UDMR nu o sustine *Liviu Dragnea: Daca vom ajunge la concluzia ca e buna pentru tara suspendarea presedintelui, nu o sa am nicio ezitare.

Dragnea: Pana maine seara vom lua o decizie; nu excludem suspendarea presedintelui Iohannis

ACTUALIZARE 16:50 Tariceanu: Gestul nemotivat de refuzare a propunerii de premier nu poate fi tradus decat ca un exces de putere al lui Iohannis Calin Popescu-Tariceanu, presedintele Senatului, a afirmat astazi ca respingerea propunerii de premier reprezinta un exces de putere din partea sefului statului. *ACTUALIZARE 16:28 Liviu Dragnea: Pana maine seara vom lua o decizie; vom cere suspendarea presedintelui din functie daca este bine pentru tara PSD si ALDE vor lua o decizie pana maine seara dupa ce seful statului a respins astazi nominalizarea lui Sevil Shhaideh pentru functia de premier, a anuntat Liviu Dragnea, liderul PSD, care a precizat ca cele doua formatiuni vor cere inclusiv suspendarea din functie a presedintelui daca este bine pentru tara. *ACTUALIZARE 14:55 Ion Iliescu, despre respingerea lui Shhaideh: Se prelungeste un proces care necesita mai multa urgenta *ACTUALIZARE 14:18 Catalin Predoiu: Decizia presedintelui de a o respinge pe Shhaideh este in interesul Romaniei *ACTUALIZARE 13:32 Liderul PSD, Liviu Dragnea, va sustine, la ora 16. 00, o declaratie de presa la Palatul Parlamentului *ACTUALIZARE 13:27 Raluca Turcan: Guvernul nu trebuie transformat intr-un guvern de interpusi, aflat la dispozitia lui Liviu Dragnea *ACTUALIZARE 12:35 Basescu: Dragnea si Iohannis au obligatia sa gaseasca imediat o solutie *ACTUALIZARE 12:03 Presedintele Klaus Iohannis a anuntat, astazi, ca nu accepta nominalizarea lui Sevil Shhaideh pentru functia de premier si a solicitat coalitiei PSD-ALDE sa vina cu alta propunere.

Veste BUNA pentru soferi! Politele RCA vor putea fi platite in RATE (VIDEO)

Asigurarea obligatorie poate fi platita in rate! O veste buna pentru soferi, dupa ce politiele RCA au fost inlocuite cu un tip de contract intre asigurator si asigurat. Doar ca neplata la timp.

Liviu Dragnea: Daca vom constata ca suspendarea este cea mai buna varianta, nu voi ezita!

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a facut primele declaratii dupa ce presedintele Iohannis a respins propunerea pentru functia de premier. Dupa ce l-a acuzat pe Iohannis ca vrea declansarea unei crize politice, Dragnea a spus, intr-o conferinta de.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 17:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2277 seconds )