Libnet.ro
UNICEF

20:30

Dacia Duster connected by Orange, de la 15.400 euro

Auto Ro Auto Ro,
Dacia Duster connected by Orange, de la 15.400 euro

La doi ani de la ultima evolutie majora a modelului Duster, Dacia prezinta, in exclusivitate pentru clientii din Romania, editia speciala Dacia Duster Connected by Orange. continuă pe Auto Ro

Franklin Templeton a primit un nou mandat de doi ani ca administrator al Fondului Proprietatea. Administratorul va putea rascumpara inca 10% din actiuni

Actionarii Fondului Proprietatea FP) au acordat, joi, un nou mandat de administrator, de doi ani, unei societati din Luxemburg a Franklin Templeton, actualul administrator, in contextul alinierii la reglementarile UE.

Franklin Templeton ramane administrator la FP inca doi ani

Actionarii Fondul Proprietatea FP) au aprobat, astazi, prelungirea cu inca doi ani a mandatului de administrator al Franklin Templeton, potrivit unor surse prezente la Adunarea Generala.

Soc la Hollywood! Halle Berry si Olivier Martinez divorteaza dupa doi ani?

Desi pareau ca au una dintre cele mai frumoase casnicii de la Hollywood, iata ca despre Halle Berry si Olivier Martinez se zvoneste ca sunt la un pas de divort, dupa doi ani de mariaj.

Dacia a lansat in colaborare cu Orange modelul Duster cu wi-fi la bord

Dacia a prezentat in aceasta seara noua editie speciala Duster Connected by Orange, un model care asigura wi-fi la bordul autoturismului.

Caru' cu Vedete: O cantareata iubita de la noi,cu sfarcurile la vedere, in public; Oana Zavoranu arunca bomba: Marioara Zavoranu nu a murit pe cale naturala, ci a fost ajutata; O bruneta din showbiz a devenit mama de baiat, dupa doi ani de tratamente

Avanpremiera regala a noului film James Bond: Spectre. Daniel Craig, Monica Bellucci, Lea Seydoux, Naomie Harris au fost prezenti la. Halle Berry si Oliver Martinez divorteaza dupa 2 ani de casatorie. Halle Berry si Olivier Martinez au decis sa divorteze dupa o casatorie de numai.

ştiri din Auto

ştiri de la Auto Ro

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2147 seconds )