Libnet.ro
UNICEF

10:15

Dacia Duster, in Top 10 cele mai bune SUV-uri

Antena3 Antena3,
Dacia Duster, in Top 10 cele mai bune SUV-uri

SUV-urile sunt printre cele mai ravnite masini de pe piata. Ele reusesc sa satisfaca atat nevoile familistilor, cat si ale aventurierilor care stau in oras dar, din cand in c. continuă pe Antena3

Dacia Duster pe locul 7 in Top 10 cele mai bune SUV-uri din 2016

Dacia Duster pe locul 7 in Top 10 cele mai bune SUV-uri din 2016 .

Proiectii in aer liber. Cele mai bune filme romanesti, in Parcul Dumbrava

Caravana filmului romanesc capodopere ale cinematografiei nationale soseste din nou la Calarasi. Timp de trei seri, in perioada 13 15 mai, publicul de toate varstele este invitat sa vizioneze nemuritoare filme romanesti, care au incantat generatii intregi de spectatori.

8 ponturi ca sa faci fotografii superbe. Care sunt cele mai bune ore de facut poze si cum ne ies cele mai bune cadre

Una dintre regulilile pe care cei pasionati de fotografie le invata de la cluburile foto pe care le frecventeaza este faptul ca un aparat bun nu iti garanteaza o fotografie buna. Aceasta este, insa, doar una dintre presupunerile gresite ale amatorilor de fotografie.

Cele mai bune 5 aplicatii gratuite pentru fitness, alergare sau pedalat

Daca esti genul activ si pasionat de sport, atunci probabil ca deja folosesti telefonul intr-un fel sau altul atunci cand faci miscare. In principiu, un telefon inteligent care sa tina pasul cu tine la alergat are nevoie macar de GPS, de.

Cele mai bune spaghete bete: cum se fac delicioasele paste fierte in vin rosu

Reteta pentru spaghete bete, spaghetti allubriaco cum le spun italienii, este pe cat de simpla, pe atat de savuroasa. Fierbinti si mustind a vin rosu, cu o aroma imbatatoare, pastele gatite in aburi de alcool reprezinta un preparat care rasfata simturile.

Cele mai vandute modele de masini noi in Europa in primele 4 luni

Luna aprilie a fost una dintre cele mai bune din ultimii zece ani pentru piata auto europeana. In timp ce Germania, Franta si Marea Britanie au atins nivelul maxim de vanzari, este de asteptat ca Italia si Spania sa le urmeze. Spre deosebire de ultimul.

Fanii britanici si cei rusi vor fi cele mai probabile tinte ale unor eventuale atentate islamiste la Euro 2016

Agentiile de informatii din Europa au avertizat ca fanii britanici si cei rusi vor fi cele mai probabile tinte ale unor eventuale atentate islamiste la Campionatul European de Fotbal 2016, ce va incepe luna viitoare in Franta si in deschiderea caruia joaca selectionata Romaniei impotriva celei a Frantei, relateaza Daily Express.

Top 10 bancuri cu medici. De ce fuge un pacient din sala de operatie la indemnul asistentei Curaj, este o interventie usoara

La fel ca si alte categorii socio-profesionale, si medicii au constituit intotdeauna subiectul a numeroase bancuri. Iata cateva dintre cele mai reusite.

Cum arata Top 10, din clasamentul WTA

Cum arata Top 10, din clasamentul WTA .

10 abilitati profesionale care vor deveni foarte importante pe piata muncii in urmatorii 4 ani: cine va avea cele mai mari sanse de angajare

Raportul Viitorul locurilor de munca, ale carui rezultate au fost anuntate de organizatia Forumul Economic Mondial, arata cum se vor schimba in urmatorii patru ani pretentiile angajatorilor tinand cont de progresul tehnologic si, prin urmare, care vor fi cele mai cautate abilitati profesionale in ceea ce-i priveste pe angajati.

ştiri din Economie

ştiri de la Antena3

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,213 seconds )