Libnet.ro
UNICEF

14:45

Dacia Duster pe locul 7 in Top 10 cele mai bune SUV-uri din 2016

România Liberă România Liberă,
Dacia Duster pe locul 7 in Top 10 cele mai bune SUV-uri din 2016

Dacia Duster pe locul 7 in Top 10 cele mai bune SUV-uri din 2016 . continuă pe România Liberă

Dacia Duster, in Top 10 cele mai bune SUV-uri

SUV-urile sunt printre cele mai ravnite masini de pe piata. Ele reusesc sa satisfaca atat nevoile familistilor, cat si ale aventurierilor care stau in oras dar, din cand in c.

Fanii britanici si cei rusi vor fi cele mai probabile tinte ale unor eventuale atentate islamiste la Euro 2016

Agentiile de informatii din Europa au avertizat ca fanii britanici si cei rusi vor fi cele mai probabile tinte ale unor eventuale atentate islamiste la Campionatul European de Fotbal 2016, ce va incepe luna viitoare in Franta si in deschiderea caruia joaca selectionata Romaniei impotriva celei a Frantei, relateaza Daily Express.

Top 10 bancuri cu medici. De ce fuge un pacient din sala de operatie la indemnul asistentei Curaj, este o interventie usoara

La fel ca si alte categorii socio-profesionale, si medicii au constituit intotdeauna subiectul a numeroase bancuri. Iata cateva dintre cele mai reusite.

invatatoarea din Tandarei care detine una dintre cele mai ciudate colectii din Romania: a adunat mii de servetele din toate colturile lumii

Servetele din toate timpurile si din toate colturile lumii si-au gasit locul in colectia personala a invatatoarei Laurenta Natu din Tandarei, judetul Ialomita. Cele mai multe dintre exponatele fine sunt tinute la loc de cinste intr-o vitrina din sufragerie.

Simona Halep se afla topul jucatoarelor cu cele mai mai castiguri din era open. Ce loc ocupa tenismena

Simona Halep a urcat pe locul 25 in topul jucatoarelor cu cele mai mai castiguri din era open. Simona Halep a primit un premiu de 1,05 milioane de dolari pentru triumful de la Madrid Open,.

Cum arata Top 10, din clasamentul WTA

Cum arata Top 10, din clasamentul WTA .

10 abilitati profesionale care vor deveni foarte importante pe piata muncii in urmatorii 4 ani: cine va avea cele mai mari sanse de angajare

Raportul Viitorul locurilor de munca, ale carui rezultate au fost anuntate de organizatia Forumul Economic Mondial, arata cum se vor schimba in urmatorii patru ani pretentiile angajatorilor tinand cont de progresul tehnologic si, prin urmare, care vor fi cele mai cautate abilitati profesionale in ceea ce-i priveste pe angajati.

Cele mai vandute modele de masini noi in Europa in primele 4 luni

Luna aprilie a fost una dintre cele mai bune din ultimii zece ani pentru piata auto europeana. In timp ce Germania, Franta si Marea Britanie au atins nivelul maxim de vanzari, este de asteptat ca Italia si Spania sa le urmeze. Spre deosebire de ultimul.

FOTO. Steagul Romaniei a ajuns pe unul dintre cele mai grele varfuri din lume

Trei alpinisti au reusit, duminica, sa duca steagul Romaniei pe unul dintre cele mai grele varfuri din lume, Ama Dablam din Himalaya.

Cele mai inspaimantatoare lucruri pe care le-ar putea face hackerii pe telefonul tau

Te-ai intrebat vreodata ce ar putea face hackerii pe telefonul tau in cazul in care acesta ar fi compromis? Dupa cum am spus de atatea ori, telefoanele mobile sunt printre cele mai importante lucruri pe care le detine un om in ziua de azi. insa cantitatea uriasa de informatii personale inclusa pe acestea le transforma, [].

ştiri de la România Liberă

actualitate, 14:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2178 seconds )