Libnet.ro
UNICEF

01:05

Dacia Duster Ultimate: cel mai puternic Duster din istorie face furori la Salonul Auto de la Geneva

Auto Ro Auto Ro,
Dacia Duster Ultimate: cel mai puternic Duster din istorie face furori la Salonul Auto de la Geneva

Dacia n-a venit cu niciun model nou la Salonul Auto de la Geneva, dar a adus o editie limitata Ultimate disponibila pe mai multe modele din gama, inclusiv pe Logan, familia Stepway si Duster. continuă pe Auto Ro

Top Gear a comparat Dacia Duster cu Suzuki Jimny. La ce concluzie s-a ajuns...

Doua dintre cele mai atragatoare si accesibile crossovere de pe piata, Dacia Duster si Suzuki Jimny, au fost comparate de Top Gear. Testate atat pe sosea, cat si in off-road, Dacia Duster si Suzuki Jimny.

Dacia Duster vs. Jeepul de la Suzuki: de ce i-a impresionat pe britanici masina romaneasca

Dacia Duster a fost pusa fata in fata cu Suzuki Jimny, SUV-ul japonez copiat aproape in intregime dupa Jeep. Britanicii de la Top Gear au testat iar masina romaneasca si au fost placut.

Kylie Jenner, cea mai tanara miliardara din istorie: cum a reusit sa stranga fabuloasa avere

Kylie Jenner, in varsta de 21 de ani, a fost declarata cea mai tanara miliardara din istorie, potrivit noului top publicat de revista Forbes. Fondatorul Amazon, Jeff Bezos 55 de ani), ramane insa cel mai bogat om din lume.

Ion Tiriac, asa cum nu l-ai mai vazut... Cum a fost surprins CEL MAI BOGAT roman la Salonul Auto de la Geneva (FOTO)

Ion Tiriac, probabil cel mai bogat roman, a fost surprins intr-o ipostaza neasteptata la standul Mercedes din cadrul Salonului Auto de la Geneva, potrivit digi24. ro. Fostul tenismen, care a acumulat o avere de.

Femeile de peste 45 de ani obtin cel mai greu un loc de munca

Varsta este, de cele mai multe ori, cauza pentru care femeile sunt respinse la angajare. O analiza a Great HRs Community arata ca femeile trecute de 45 de ani, care isi cauta un job, reusesc sa-l obtina cel mai greu. Si barbatii de peste 45 de ani.

Locul din Romania cu cel mai curat aer

Orasele cu cel mai curat aer din Romania sunt Constanta, Braila si Galati. Iasiul este cel mai poluat oras din Romania. in mod surprinzator, Bucurestiul nu este nici macar in top trei. Conform noului.

Care este cel mai poluat oras din Romania. Bucurestiul nu este nici macar in top trei

Iasiul este cel mai poluat oras din Romania. in mod surprinzator, Bucurestiul nu este nici macar in top trei. Conform noului clasament privind poluarea din marile orase ale lumii, Iasiul este urmat de Cluj-N.

Teodorovici: Cel mai bine ar fi ca Parlamentul sa faca o comisie privind rezerva de aur

Eugen Teodorovici, ministrul Finantelor Publice, a recomandat, miercuri seara, formarea unei comisii parlamentare pentru a analiza rezerva de aur a Romaniei si situatia acesteia, scrie Mediafax. Cel mai bine ar fi ca in Parlamentului Romaniei sa se faca o comisie, fie de la Senat, fie de la Camera, fie de la amandoua - de fapt, Senatul are aceste atributii - care sa spuna asa: dom`le, haideti sa vedem situatia reala, lasam ca aducem sau nu aurul. Adica in primul rand, contractul in baza caruia aurul Romaniei, in anul de gratie, s-a dus din Romania unde s-a dus el, contractul cu toate clauzele, pentru ca acel aur, odata dus acolo, sa vedem care sunt costurile de chirie si cine dispune de acest aur, a spus Eugen Teodorovici, intr-o emisiune la Antena 3.

Subiectele zilei: Romania fara buget si in luna martie; Care sunt judetele din Romania unde se traieste cel mai mult

Sondaj despre atitudinea romanilor fata de vaccinuri si vaccinare: Doar 19,5% s-au vaccinat antigripal in ultimii doi ani. Potrivit studiului, majoritatea romanilor sunt de acord cu vaccinarea, procentul celor care refuza vaccinul si vaccinarea fiind foarte mic. Exista insa un segment de populatie semnificativ care nu este pe deplin convins de principiile vaccinarii, ezitant, acest segment fiind probabil cel mai vulnerabil la eventuale mesaje antivaccinare.

621 MILIARDE de DOLARI, IN 2018 Deficitul comercial al SUA a atins cel mai ridicat nivel din ultimii zece ani

Deficitul balantei comerciale a Statelor Unite ale Americii SUA) a urcat la 621 miliarde dolari in 2018, acesta fiind cel mai ridicat nivel din ultimii zece ani, transmite AFP, conform Agerpres.

ştiri din Auto

ştiri de la Auto Ro

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2169 seconds )