Libnet.ro
UNICEF

21:45

Femeile de peste 45 de ani obtin cel mai greu un loc de munca

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Femeile de peste 45 de ani obtin cel mai greu un loc de munca

Varsta este, de cele mai multe ori, cauza pentru care femeile sunt respinse la angajare. O analiza a Great HRs Community arata ca femeile trecute de 45 de ani, care isi cauta un job, reusesc sa-l obtina cel mai greu. Si barbatii de peste 45 de ani. continuă pe Wall-Street Ro

STUDIU Femeile de peste 45 de ani obtin cel mai greu un loc de munca

Femeile de peste 45 de ani care se afla in cautarea unui loc de munca reusesc sa-l obtina cel mai greu, arata o analiza a Great HRs Community. Varsta este, de cele mai multe ori, cauza pentru care acestea sunt respinse la angajare, chiar daca este rareori invocata.

Cum s-a schimbat parcul auto la doi ani dupa desfiintarea timbrului de mediu: Peste 45% dintre masini sunt mai vechi de 15 ani

In Romania sunt inmatriculate 6,4 milioane de autoturisme dintre care sub 550. 000 au cel mult cinci ani vechime si peste 3 milioane au peste 15 ani vechime, arata datele DRPCIV. in doi ani ponderea masinilor mai vechi de zece ani a crescut de la 71%, la 79%. in parcul auto national sunt 1,32 milioane de masini Dacia si peste 1,1 milioane Volkswagen. in articol puteti vedea cifre detaliate pe marci si categorii de vehicule.

Tariceanu, despre ce a deranjat cel mai mult la Ordonanta 7/2019

Presedintele Senatului, Calin Popescu-Tariceanu, a afirmat, duminica seara, ca ceea ce a deranjat cel mai mult la Ordonanta 7/2019 de modificare a legilor justitiei a fost o oarecare eroare legata de.

De luni incepe POSTUL PASTELUI! Ce nu ai voie sa faci in cel mai lung post de peste an

Postul Pastelui incepe de luni, 11 martie, fiind cel mai lung si mai aspru dintre toate cele patru posturi importante de peste an. Traditia.

Acesta este cel mai mare SUV de pe fata Pamantului. Are 10 roti si masoara peste 10 metri in lungime

Fa cunostinta cu Dhabiyan, o masina unicat care ii apartine celebrului seic Hamad Bin Hamdan Al Nahyan din Emiratele Arabe Unite. La acest gabarit, vorbim despre cel mai mare SUV din lume.

621 MILIARDE de DOLARI, IN 2018 Deficitul comercial al SUA a atins cel mai ridicat nivel din ultimii zece ani

Deficitul balantei comerciale a Statelor Unite ale Americii SUA) a urcat la 621 miliarde dolari in 2018, acesta fiind cel mai ridicat nivel din ultimii zece ani, transmite AFP, conform Agerpres.

SUA: Deficitul comercial in 2018, la cel mai ridicat nivel din ultimii 10 ani

In pofida eforturilor presedintelui Donald Trump, deficitul balantei comerciale a SUA a urcat la 621 miliarde de dolari in 2018, acesta fiind cel mai ridicat nivel din ultimii 10 ani, transmite AFP.

Deficitul comercial al SUA a urcat la cel mai inalt nivel din ultimii 10 ani, in ciuda politicilor protectioniste ale lui Trump

Deficitul comercial al Statelor Unite a urcat in 2018 pana la cel mai ridicat nivel din ultimul deceniu, in ciuda taxelor vamale impuse de Administratia Trump tocmai cu scopul de a micsora acest deficit, transmite agentia Reuters.

Cel mai spectaculos oras din Romania pe care ar trebui sa-l vizitezi

Anul acesta pe harta obiectivelor turistice alaturi de celelelate destinatii spectaculoase din lume, care merita neaparat vizitate se afla si orasul Turda din Romania. Autorii ghidului Michelin il recomanda in special pentru Salina Turda. Ghidul de Calatorie Michelin este unul dintre cele mai apreciate referinte de calatorie. Are peste 500 de pagini si include tot [] .

Subiectele zilei: Romania fara buget si in luna martie; Care sunt judetele din Romania unde se traieste cel mai mult

Sondaj despre atitudinea romanilor fata de vaccinuri si vaccinare: Doar 19,5% s-au vaccinat antigripal in ultimii doi ani. Potrivit studiului, majoritatea romanilor sunt de acord cu vaccinarea, procentul celor care refuza vaccinul si vaccinarea fiind foarte mic. Exista insa un segment de populatie semnificativ care nu este pe deplin convins de principiile vaccinarii, ezitant, acest segment fiind probabil cel mai vulnerabil la eventuale mesaje antivaccinare.

actualitate, 21:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2241 seconds )