Libnet.ro
UNICEF

19:30

Dacia a exportat peste 2 milioane de autovehicule prin Centrul Logistic din Mioveni

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Dacia a exportat peste 2 milioane de autovehicule prin Centrul Logistic din Mioveni

Dacia, cel mai mare exportator din Romania, livreaza pe plan extern peste 90% din productia de masini, expediind in strainatate din 2005 pana in prezent peste 2 milioane de autovehicule prin Centrul Logistic din Mioveni, a anuntat miercuri compania,. continuă pe Wall-Street Ro

Cate milioane de autovehicule a exportat Dacia prin Centrul Logistic din Mioveni.

Dacia, cel mai mare exportator din Romania, livreaza pe plan extern peste 90% din productia de masini, expediind in strainatate din 2005 pana in prezent peste 2 milioane de autovehicule prin Centrul Logistic din Mioveni, a anuntat miercuri compania, transmite Mediafax. Activitatile Uzinelor Dacia si ale platformei logistice de la Mioveni au generat anul trecut 7,7% din exporturile Romaniei. Uzina de Vehicule Dacia produce masini finite, dar si piese pentru alte uzine ale grupului Renault. La .

Ce inseamna Dacia pentru Romania

Dacia, cel mai mare exportator al Romaniei, a livrat in strainatate din 2005 pana in prezent peste doua milioane de autovehicule prin Centrul Logistic din Mioveni, potrivit unui anunt al producatorului auto.

Finantele au atras 300 milioane lei prin titluri pe 2 ani

Ministerul Finantelor Publice MFP) a atras 300 milioane lei prin obligatiuni cu scadenta la doi ani, exact cat si-a propus, la un randament mediu de 4,79%, in crestere fata de licitatia pentru acelasi instrument organizata in luna iunie. Bancile au realizat subscrieri de 1,66 miliarde lei.

Evaziune fiscala de peste sase milioane de euro la o distilerie din Reghin. ...

Anchetatorii sustin ca reprezentantii distileriei din Reghin se fac vinovati de sustragerea de la plata a obligatiunilor fiscale. Prejudiciul adus statului este de aproximativ 26 de milioane de lei, adica peste 6,4 milioane de euro. Potrivit rechizitoriului procurorilor, in perioada 1 mai 2008 - 31 decembrie 2009, societatea S. Reghin, avand ca obiect de activitate distilarea, rafinarea si mixarea bauturilor alcoolice, a produs si comercializat cantitatea .

Peste cinci milioane de certificate verzi emise in prima jumatate a anului

Numarul total de certificate verzi CV) emise pentru energia regenerabila E-SRE) produsa in ianuarie-iunie 2013 de participantii inscrisi la PCV piata centralizata a certificatelor), administrata de OPCOM, este de circa 5,2 milioane.

Lichidatorii falimentarei Predeal SA vand activele acesteia cu putin peste trei milioane de lei

Lichidatorul companiei Predeal SA, aflata in faliment, scoate la vanzare 11 bunuri imobile ale firmei, valoarea totala a acestora fiind de 3,069 milioane de lei.

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2251 seconds )