Libnet.ro
UNICEF

19:45

Cate milioane de autovehicule a exportat Dacia prin Centrul Logistic din Mioveni.

România Liberă România Liberă,
Cate milioane de autovehicule a exportat Dacia prin Centrul Logistic din Mioveni.

Dacia, cel mai mare exportator din Romania, livreaza pe plan extern peste 90% din productia de masini, expediind in strainatate din 2005 pana in prezent peste 2 milioane de autovehicule prin Centrul Logistic din Mioveni, a anuntat miercuri compania, transmite Mediafax. Activitatile Uzinelor Dacia si ale platformei logistice de la Mioveni au generat anul trecut 7,7% din exporturile Romaniei. Uzina de Vehicule Dacia produce masini finite, dar si piese pentru alte uzine ale grupului Renault. La . continuă pe România Liberă

Dacia a exportat peste 2 milioane de autovehicule prin Centrul Logistic din Mioveni

Dacia, cel mai mare exportator din Romania, livreaza pe plan extern peste 90% din productia de masini, expediind in strainatate din 2005 pana in prezent peste 2 milioane de autovehicule prin Centrul Logistic din Mioveni, a anuntat miercuri compania,.

Ce inseamna Dacia pentru Romania: 7,7% din exporturi, 2 milioane de autovehicule trimise in afara tarii si 7,5 milioane de metri cubi de piese

Dacia, cel mai mare exportator al Romaniei, a livrat in strainatate din 2005 pana in prezent peste 2 milioane de autovehicule prin Centrul Logistic din Mioveni, potrivit unui anunt al producatorului auto.

Ce inseamna Dacia pentru Romania

Dacia, cel mai mare exportator al Romaniei, a livrat in strainatate din 2005 pana in prezent peste doua milioane de autovehicule prin Centrul Logistic din Mioveni, potrivit unui anunt al producatorului auto.

Cate milioane i-a costat pe Cristescu si Zamfir achizitionarea clubului Rapid.

Omul de afaceri Nicolae Cristescu a anuntat, marti, intr-o conferinta de presa, ca achizitionarea clubului Rapid de la George Copos a costat aproximativ 3 milioane de euro, suma care reprezinta datorii asumate de el si de asociatul sau Adrian Zamfir prin contractul de vanzare-cumparare semnat luni, potrivit Mediafax. Noi am cumparat sigla, culorile, brandul si palmaresul Rapidului. Stadionul nu l-am cumparat, el trebuie inchiriat, iar baza Pro Rapid nu am cumparat-o, pentru ca este .

ştiri din High-tech

ştiri de la România Liberă

actualitate, 19:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,235 seconds )