Libnet.ro
UNICEF

08:32

Dacia isi reia activitatea in doua faze: Pe 21 aprilie si din 4 mai

B1 B1,
Dacia isi reia activitatea in doua faze: Pe 21 aprilie si din 4 mai

Dacia isi reia activitatea de productie in doua faze. Astfel, de pe 21 aprilie incepe lucrul la Uzina Mecanica si Sasiuri si la Departamentul Presaj, pe baza de voluntariat,iar de pe 4 mai activitatea va. continuă pe B1

Dacia isi reia activitatea progresiv incepand cu 21 aprilie. Cati muncitori se intorc la munca in prima faza

Uzinele Dacia din Mioveni isi vor relua activitatea progresiv, incepand cu 21 aprilie. Anuntul a fost facut joi, 9 aprilie, de administratia companiei.

Uzinele Dacia reiau progresiv activitatea incepand cu 21 aprilie

Uzinele Dacia sunt pregatite sa reia progresiv activitatea incepand cu 21 aprilie, la aproximativ o luna de la oprirea productiei , anunta compania.

Dacia isi reia oficial activitatea

Uzina de automobile de la Mioveni da startul revenirii vietii la normalul pe care il stiam inaintea intrarii in criza provocata de coronavirus.

Saloanele de infrumusetare, coafor si frizeriile din R. Moldova isi sisteaza activitatea

Saloanele de infrumusetare, coafor si frizeriile din Republica Moldova isi sisteaza activitatea, incepand cu 7 aprilie, pentru a evita raspandirea COVID-19. Decizia a fost luata de Comisia pentru Situatii Exceptionale. Premierul Ion Chicu a precizat ca, pana acum, nu a existat vreo restrictie privind desfasurarea acestor activitati, iar la recomandarea medicilor si a epidemiologilor s-a intervenit si in acest domeniu.

Dacia reia productia la uzina Mecanica pe 21 aprilie si la cea de Vehicule, pe 4 mai

Dacia a anuntat cand se va relua productia la uzinele de la Mioveni, iar acest lucru se va intampla in doua etape: 21 aprilie si 4 mai, dar in conditii de siguranta si de distantare sociala, cu echipe restranse. Productia fusese oprita in martie la Mioveni. Recent si Ford a anuntat ca reia productia pe 4 mai.

Coronavirus: Austria incepe sa-si reia activitatea incet, insa niciun eveniment nu va avea loc pana la finalul lunii iunie

Cancelarul Austriei, Sebastian Kurz, a declarat luni ca intentioneaza sa dispuna redeschiderea micilor magazine incepand cu 14 aprilie, urmand ca toate magazinele si mall-urile sa fie redeschise la 1 mai, scrie Guardian si Reuters.

Tataru: inca nu am atins acel varf al pandemiei. Speram sa fie in a doua jumatate a lunii aprilie

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, spune ca nu se poate vorbi deocamdata de o relaxare a masurilor luate de autoritati deoarece nu am atins inca varful pandemiei de coronavirus, afirmand ca acesta ar putea fi in a doua jumatate a lunii aprilie. El crede ca de-abia dupa jumatatea lunii mai s-ar putea vorbi de o relaxare.

Micii producatori si comerciantii din pietele brailene sunt sprijiniti sa isi continue activitatea

In urma mai multor sesizari ale producatorilor agricoli, Prefectura Braila a demarat discutii cu Administratia Pietelor, astfel incat micii producatori si agentii economici din piete sa-si poata desfasura, in continuare, activitatea.

Fabricile de armament din Cugir isi intrerup activitatea. La Cupru Min Abrud se lucreaza la jumatate din capacitate

Companiile de stat din Alba, respectiv societatile producatoare de armament din Cugir si exploatarea miniera Cupru Min, isi reduc semnificativ lucrul sau chiar intrerup activitatea pe fondul crizei provocate de pandemia de coronavirus.

ştiri din Auto

ştiri de la B1

actualitate, 08:32

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2208 seconds )