Libnet.ro
UNICEF

23:00

Fabricile de armament din Cugir isi intrerup activitatea. La Cupru Min Abrud se lucreaza la jumatate din capacitate

Adevărul Adevărul,
Fabricile de armament din Cugir isi intrerup activitatea. La Cupru Min Abrud se lucreaza la jumatate din capacitate

Companiile de stat din Alba, respectiv societatile producatoare de armament din Cugir si exploatarea miniera Cupru Min, isi reduc semnificativ lucrul sau chiar intrerup activitatea pe fondul crizei provocate de pandemia de coronavirus. continuă pe Adevărul

Maternitatea Odobescu din Timisoara isi restrange activitatea, dupa ce 25 de persoane au fost depistate COVID pozitiv

Activitatea sectiilor de obstetrica-ginecologie si neonatologie ale Clinicii Dr. Dumitru Popescu maternitatea Odobescu) a Spitalului Municipal Timisoara va fi restransa, fiind asigurate doar urgentele, dupa ce 25 de persoane - cadre medicale, lehuze si o gravida - au fost confirmate cu COVID-19, potrivit informatiilor furnizate, duminica, de Directia de Sanatate Publica DSP) Timis.

Saloanele de infrumusetare, coafor si frizeriile din R. Moldova isi sisteaza activitatea

Saloanele de infrumusetare, coafor si frizeriile din Republica Moldova isi sisteaza activitatea, incepand cu 7 aprilie, pentru a evita raspandirea COVID-19. Decizia a fost luata de Comisia pentru Situatii Exceptionale. Premierul Ion Chicu a precizat ca, pana acum, nu a existat vreo restrictie privind desfasurarea acestor activitati, iar la recomandarea medicilor si a epidemiologilor s-a intervenit si in acest domeniu.

10.000 de lei donati de un pensionar de 87 de ani spitalului din Cugir

Un pensionar in varsta de 87 de ani din Cugir a donat luni 10. 000 de lei Asociatiei Spitalului Orasenesc Cugir, pentru achizitia de echipamente medicale.

Maternitatea Odobescu din Timisoara isi restrange activitatea, dupa ce 25 de persoane au fost depistate cu Covid-19

Activitatea sectiilor de obstetrica-ginecologie si neonatologie ale Clinicii Dr. Dumitru Popescu maternitatea Odobescu) a Spitalului Municipal Timisoara va fi restransa, fiind asigurate doar urgentele, dupa ce 25 de persoane - cadre medicale, lehuze si o gravida - au fost confirmate cu Covid-19, potrivit informatiilor furnizate, duminica, de Directia de Sanatate Publica DSP) Timis.

Industria textila, in pericol. Braiconf: OUG 30 are efecte negative pentru companiile care isi continua activitatea in aceasta perioada (VIDEO)

In timpul pandemiei de COVID-19, in Romania exista fabrici din industria textila care au de lucru, au comenzi, insa piata fortei de munca se poate bloca. Compania Braiconf a trimis un memoriu ministrilor.

Guvernul din Malaezia isi cere scuze dupa ce le-a sfatuit pe femei sa nu-si cicaleasca sotii in perioada de izolare

Guvernul malaezian si-a cerut scuze dupa ce Ministerul Familiei, Femeilor si Dezvoltarii comunitatii din tara asiatica KPWKM) a lansat o serie de recomandari misogine pentru starea de izolare. Femeilor li s-a cerut inclusiv sa evite sa-si cicaleasca.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2622 seconds )