Libnet.ro
UNICEF

06:45

Dacia a lansat noile modele Logan si Sandero la Salonul Auto de la Paris: Afla preturile de pornire (FOTO)

B1 B1,
Dacia a lansat noile modele Logan si Sandero la Salonul Auto de la Paris: Afla preturile de pornire (FOTO)

Automobile Dacia a lansat joi noile modele Logan si Sandero, la Salonul Auto de la Paris. Azi se lanseaza trei noi masini - Logan 2, Sandero, sora sa mai mica, si Sandero Stepway. Dacia nu u este o masina ieft. continuă pe B1

Paris Motor Show 2012: Dacia prezinta noile generatii Logan, Sandero si Sandero Stepway

La Salonul Auto de la Paris 2012, la opt ani de la lansarea emblematicului Logan, brandul Dacia a dezvaluit: Noul Logan: Masina de familie stilata si eleganta; Noul Sandero: Hatckback-ul compact cu cinci locuri; Noul Sandero Stepway: Aventurierul carismatic. Cele trei modele noi pastreaza ADN-ul din spatele succesului Dacia.

Dacia a lansat oficial noile modele Logan si Sandero

Dacia a prezentat, joi, la salonul auto de la Paris, noile modele Logan si Sandero. Producatorul de la Mioveni a furnizat detalii despre aceste modele, singura necunoscuta fiind pretul de pornire pentru noul Logan.

Dacia defileaza la Salonul Auto de la Paris

Renault si Dacia vor prezenta la Salonul Auto de la Paris noile modele Logan si Sandero, care au ajutat grupul francez sa reziste in fata crizei din zona euro mult mai bine decat rivalul local PSA Peugeot Citroen, dependent de vanzarea de masini scumpe pe o piata aflata in declin abrupt.

PREVIEW VIDEO Ce aduce nou Salonul Auto de la Paris. Dacia Logan 2, noul Volkswagen Golf si Opel Adam sunt doar cateva dintre premiere

Salonul Auto de la Paris, unul dintre cele mai importante evenimente de profil, isi deschide portile pe 27 septembrie pentru presa si pe 29 pentru publicul larg. Lista cu premiere este impresionanta: Dacia aduce noile generatii Logan si Sandero, Ford vine cu noul Mondeo, Renault prezinta Clio 4, iar Opel lanseaza Adam, cel mai mic model al gamei. Seat aduce noul Leon, Audi vine cu noul A3 Sportback, iar mai multe marci aduc SUV-uri mici de oras. Iata toate noutatile anuntate pana acum sintetizate intr-un singur clip.

FOTOGALERIE Dacia a prezentat noile Logan si Sandero. Logan va fi lansat pana la final de an, Sandero costa de la 6.990 euro

Dacia a prezentat joi la salonul auto de la Paris noile generatii Logan, Sandero si Sandero Stepway, ca parte a unui an in care marca lanseaza sase noi modele. Noul Sandero poate fi comandat la preturi ce pleaca de la 6. 990 euro, Sandero Stepway costa de la 10. 800 euro, iar preturile Logan pentru Romania vor fi anuntate in cateva saptamani.

PARIS LIVE Imagini cu premierele din salonul auto. Noul Range Rover, Opel ADAM, Chevrolet TRAX

Primele masini pregatite de producatorii auto pentru Salonul Auto de la Paris au fost dezvaluite presei joi, 27 septembrie. Printre noutatile prezentate pana acum se numara noul Range Rover, Opel ADAM, Chevrolet TRAX si noua KIA Carens, celelalte urmeaza pe parcursul zilei.

Spectaculosul concept Peugeot Onyx, prezentat oficial la Salonul Auto Paris 2012 (FOTO)

Peugeot Onyx a fost prezentat oficial la Salonul Auto Paris 2012, dar spectaculosul concept al francezilor nu va ajunge sa fie produs in serie. Masina dispune de un motor montat central cu tractiune pe rotile din.

Premiera mondiala: Mazda6 Wagon, expusa la Salonul Auto Paris 2012 (FOTO)

Mazda a expus in premiera mondiala la Salonul Auto de la Paris versiunea combi a noii Mazda6, cel mai nou model de generatie viitoare al constructorului nipon. Alaturi de aceasta va fi expusa si varianta sedan,.

Ce aduce nou Infiniti la Salonul Auto de la Paris

Infiniti prezinta la Salonul Auto de la Paris conceptul Infiniti LE, un model 100% electric.

Masini frumoase si femei superbe, in orasul dragostei. Astazi se deschide Salonul Auto de la Paris

Salonul Mondial Auto de la Paris isi deschide astazi portile pentru presa. Printre cele peste o suta de noi modele prezentate ziaristilor din toata lumea se numara si cateva de la Dacia. Constructorul de la.

ştiri din Auto

ştiri de la B1

actualitate, 06:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,21 seconds )