Libnet.ro
UNICEF

00:07

Dacia, lovitura devastatoare din partea Ford. Masina care zdrobeste Dusterul in Europa

Playtech Playtech,
Dacia, lovitura devastatoare din partea Ford. Masina care zdrobeste Dusterul in Europa

Dupa ce a inregistrat un succes fulminant pe piata auto din Europa, Dacia Duster primeste o lovita devastatoare. Noua masina de la Ford a depasit in vanzari autoturismul romanesc. Dacia Duster, intrecuta la vanzari de noua masina marca Ford La finalul anului trecut, gigantul american Ford anunta lansarea pe piata europeana a noului autoturism hibrid. continuă pe Playtech

SEMNAL DE ALARMA DIN PARTEA COTAR: Service-urile auto - la un pas de faliment, din cauza firmelor de asigurare

Service-urile auto care fac parte din Confederatia Operatorilor si Transportatorilor Autorizati din Romania COTAR) reclama faptul ca societatile de asigurari inregistreaza debite de zeci de milioane de euro la prestatorii de servicii, se arata intr-o scrisoare deschisa adresata Guvernului, Ministerului de Finante si ANAF.

USR, singurul vot in Comisia buget din Senat impotriva legii care ofera noi privilegii si super-imunitate conducerii ASF

Senatoarea USR Ramona Dinu a fost singura care a votat azi, in Comisia de buget, finante a Senatului, impotriva propunerii legislative a deputatului PNL Florin Roman care acorda noi privilegii si o super-imunitate conducerii ASF, conform unui comunicat.

Lista tarilor din zona galbena Cei care vin in Romania din aceste state intra in carantina

Comitetul National pentru Situatii de Urgenta a actualizat luni lista tarilor cu risc epidemiologic, pe aceasta regasindu-se Belgia, Olanda, Spania, Franta sau Marea Britanie si fiind eliminate Statele Unite si Republica Moldova. Cei care sosesc in Romania din aceste state trebuie sa intre in carantina.

ştiri de la Playtech

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2441 seconds )