Libnet.ro
UNICEF

13:30

Lista tarilor din zona galbena Cei care vin in Romania din aceste state intra in carantina

Hotnews Hotnews,
 Lista tarilor din zona galbena Cei care vin in Romania din aceste state intra in carantina

Comitetul National pentru Situatii de Urgenta a actualizat luni lista tarilor cu risc epidemiologic, pe aceasta regasindu-se Belgia, Olanda, Spania, Franta sau Marea Britanie si fiind eliminate Statele Unite si Republica Moldova. Cei care sosesc in Romania din aceste state trebuie sa intre in carantina. continuă pe Hotnews

DOCUMENT |Lista statelor din zona galbena a fost actualizata

Comitetul National pentru Situatii de Urgenta a adoptat, in sedinta din 26 octombrie, Hotararea numarul 50 privind aprobarea listei tarilorzonelor de risc epidemiologic pentru care se instituie masura carantinei asupra persoanelor care sosesc in.

Dan Teodorescu ii umileste public pe cei care nu poarta masca: Tara e plina de prosti (foarte prosti)

Artistii ies la declaratii! Dupa ce Dan Bittman a facut declaratii controversate cu privire la pandemia de COVID-19, declarandu-se sceptic in ceea ce priveste cifrele oficiale oferite de autoritati in legatura cu noile cazuri de COVID, dar si afirmand ca nu mai suporta sa traiasca in conditii degradante, si Dan Negru intervenind cu o parere, .

Dupa Dan Bittman, si Corina Chiriac pune la indoiala restrictiile: Comunismul era un sugar cu suzeta in gura fata de vremurile actuale Eu fac parte dintre cei care cred ca cifrele sunt umflate

Cantareata Corina Chiriac a vorbit despre pandemia de COVID-19 si sustine ca ea face parte dintre cei care cred ca cifrele sunt umflate. Totodata, artista este de parere ca fata de vremurile actuale.

A fost publicata noua lista a tarilor pentru care se impune carantina la sosirea in Romania. Ce tari nu mai sunt pe lista

Comitetul National pentru Situatii de Urgenta CNSU) a actualizat, in aceasta dimineata, lista tarilor sau zonelor pentru care, din cauza numarului mare de infectari cu SARS-CoV-2,orice persoana care vine in Romania din aceste zone galbene va trebui sa intre in carantina.

A fost actualizata lista tarilor pentru care se impune carantina de 14 zile la sosirea in Romania

Comitetul National pentru Situatii de Urgenta a adoptat hotararea prin care este aprobata lista actualizata a tarilor pentru care se impune carantina de 14 zile la sosirea in Romania.

Cum isi protejau viticultorii din zona Dealul Mare butoaiele cu vin de invidia dusmanilor. Misterul dintilor de lup

Pana sa ajunga sa pritoceasca vinul, in luna lui Ningau, taranul roman ducea o lupta continua cu fricile ancestrale, transmise de la o generatie la alta.

ORBAN, MESAJ PENTRU CEI CARE PARTICIPA LA PELERINAJUL DE SF. DUMITRU: Sa evite orice zona aglomerata, sa poarte masca in permanenta

Ludovic Orban a transmis un mesaj pelernilor care vor participa la pelerinajul de Sfantul Dumitru, la Bucuresti, el i-a sfatuit sa poarte masca si sa evite interactiunea de aproape. Premierul a precizat ca toate masurile necesare trebuie luate de Comitetul Municipiului Bucuresti pentru Situatii de Urgenta CMBSU), conform news. ro.

Marcel Ciolacu, despre coronascepticul Daniel Ghita: Are dreptul la opinie. Noi ne strangem in Parlament sa gandim cu totii la fel?! ii alegem numai pe cei care gandesc ca noi sa ne reprezinte?!

Marcel Ciolacu, presedintelePSD, a vorbit luni seara, in direct pe B1 TV despre parlamentarii care neaga existenta noului coronavirus. intrebat cum o sa se inteleagain Parlament, profesorul Ra.

ORBAN: Cei care practica jogging in aer liber sunt exceptati de la portul mastii

Premierul Ludovic Orban a declarat, luni, ca persoanele care practica jogging vor putea fi exceptate de la portul mastii de protectie sanitara, cu conditia de a nu interactiona cu alte persoane, conform Agerpres.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2037 seconds )