Libnet.ro
UNICEF

09:30

Dacia, marca auto cu cea mai buna crestere a vanzarilor din UE in 2013.

România Liberă România Liberă,
Dacia, marca auto cu cea mai buna crestere a vanzarilor din UE in 2013.

Vanzarile Dacia in UE au urcat anul trecut cu 23,3%, la 289. 000 de automobile noi, cea mai buna crestere din UE, marca romaneasca detinuta de grupul Renault ajungand in luna decembrie la o cota de piata de 3,2%, potrivit datelor Asociatiei Constructorilor Europeni de Automobile ACEA), citata de Mediafax. In luna decembrie, vanzarile Dacia in UE au crescut cu 48,2% fata de nivelul din perioada corespunzatoare a anului trecut, de la 19. 300 la 28. 700 automobile, rezultand astfel o crestere a . continuă pe România Liberă

Dacia a avut cea mai buna crestere a vanzarilor in topul marcilor auto, anul trecut in UE

Vanzarile Dacia in Uniunea Europeana au crescut anul trecut cu 23,3%, la 289. 000 de automobile noi, fiind cea mai buna crestere in UE, potrivit datelor Asociatiei Constructorilor Europeni de Automobile, citate de.

Dacia a avut anul trecut in UE cea mai buna crestere a vanzarilor in topul marcilor auto

Vanzarile Dacia in UE au urcat anul trecut cu 23,3%, la 289. 000 de automobile noi, cea mai buna crestere din UE, marca romaneasca detinuta de grupul Renault ajungand in luna decembrie la o cota de piata de.

Dacia accelereaza in UE: a avut cea mai buna crestere a vanzarilor, in 2013

Vanzarile Dacia in UE au urcat anul trecut cu 23,3%, la 289. 000 de automobile noi, cea mai buna crestere din UE, marca romaneasca detinuta de grupul Renault ajungand in luna decembrie la o cota de piata de 3,2%, potrivit datelor Asociatiei.

O filiala a unei universitati romanesti, deschisa in Germania in cea mai buna varianta

O extensie a Universitatii de Medicina si Farmacie din Targu Mures ar urma sa fie deschisa, in cea mai buna varianta, din 1 octombrie, in Germania, anunta deputatul PSD Florin Buicu, membru al Senatului UMF, for care si-a dat acordul pentru.

Lista nominalizarilor la Oscar pentru cea mai buna actrita

Amy Adams, Cate Blanchett, Sandra Bullock, Judi Dench si Meryl Streep au fost nominalizate la cea de-a 86-a editie a premiilor Oscar, la categoria cea mai buna actrita in rol principal, potrivit site-ului oficial al evenimentului , scrie.

Globurile de Aur 2014 au avut cea mai buna audienta TV din ultimii 10 ani

Aproape 21 de milioane de persoane au urmarit cea de-a 71-a gala de decernare a Globurilor de Aur, duminica seara, la televiziunea americana - cea mai buna audienta obtinuta de acest eveniment in ultimii zece ani, potrivit cifrelor oficiale furnizate.

Niculescu si-a egalat cea mai buna clasare la Australian Open

Monica Niculescu si-a egalat in 2014 cea ma buna clasare din cariera la Australian Open, turul 3. La fel si Hanescu, eliminat in turul 2. Apasati aici pentru a vedea cele mai bune clasari din toate timpurile ale sportivilor romani la Melbourne.

Mircea Cartarescu a castigat premiul Tormenta pentru cea mai buna carte straina, in Spania.

Scriitorul Mircea Cartarescu este castigatorul premiului Tormenta al mejor libro de autor extranjero, pentru editia spaniola a volumului Nostalgia. Publicat la prestigioasa editura Impedimenta din Madrid, in traducerea semnata de Marian Ochoa de Eribe, volumul Nostalgia a fost considerat de presa spaniola una dintre cele mai bune carti straine aparute in 2012. Un tur de forta narativ surprinzator, afrodiziac, impresionant din punct de vedere literar, semnat de unul dintre cei mai .

Nostalgia de Mircea Cartarescu - Premiul Tormenta pentru cea mai buna carte straina publicata in Spania

Editia spaniola a volumului Nostalgia de Mircea Cartarescu a fost distinsa zilele acestea cu premiul Tormenta al mejor libro de autor extranjero pe 2013. Finalistii din 2013 au fost, alaturi de Mircea Cartarescu, Richard Ford si John Irving. Premiul este acordat de revista online de critica literara La tormenta en un vaso, un punct de referinta in critica literara spaniola. Comandati acum cartea la GiftBoks. ro. Puteti obtine transport GRATUITAlte carti interesante la GiftBooks. ro.

Hanescu in turul doi la Australian Open. Egaleaza cea mai buna performanta la Antipozi

Victor Hanescu, singurul reprezentant al Romaniei pe tabloul principal masculin de simplu de la Australian Open, s-a calificat marti noapte n. r. - dupa-amiaza la Melbourne) in turul secund dupa un meci de trei seturi.

ştiri din High-tech

ştiri de la România Liberă

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2382 seconds )