Libnet.ro
UNICEF

13:00

Hanescu in turul doi la Australian Open. Egaleaza cea mai buna performanta la Antipozi

Online Sport Online Sport,
Hanescu in turul doi la Australian Open. Egaleaza cea mai buna performanta la Antipozi

Victor Hanescu, singurul reprezentant al Romaniei pe tabloul principal masculin de simplu de la Australian Open, s-a calificat marti noapte n. r. - dupa-amiaza la Melbourne) in turul secund dupa un meci de trei seturi. continuă pe Online Sport

Australian Open: Victor Hanescu, in turul doi al competitiei

Victor Hanescu, locul 76 ATP, s-a calificat, marti, in turul doi la Australian Open, primul turneu de Grand Slam al anului. Sportivul din Romania l-a invins pe germanul Peter Gojowczyk, jucator venit din calificari si pozitia 135 in ierarhia mondiala.

VIDEO Australian Open: Victor Hanescu, in turul doi al competitiei

Victor Hanescu, locul 76 ATP, s-a calificat, marti, in turul doi la Australian Open, primul turneu de Grand Slam al anului. Sportivul din Romania l-a invins pe germanul Peter Gojowczyk, jucator venit din calificari si pozitia 135 in ierarhia mondiala.

Tenis: Monica Niculescu s-a calificat in turul doi la Australian Open

Romana Monica Niculescu s-a calificat, luni, in turul doi al Australian Open, primult turneu de Grand Slam din 2014. Niculescu a invins-o pe israelianca Shahar Peer cu 6-4, 6-1. in turul doi, Monica Niculescu o va .

Monica Niculescu s-a calificat in turul doi la Australian Open. Alexandra Cadantu, eliminata

Monica Niculescu a debutat cu dreptul la Australian Open, primul turneu de Grand Slam al anului, reusind sa se califice in turul doi. in runda inaugurala de la Melbourne, romanca, locul 60 in clasamentul mondial,.

Tenis: Halep si Hanescu, debut perfect la Australian Open..

Simona Halep si Victor Hanescu au avut un debut perfect la Australian Open. Simona, desemnata cap de serie numarul 11, a invins-o in primul tur pe Katarzyna Piter, din Polonia, scor 6-0, 6-1, conform b1tv. In schimb, Hanescu a avut parte de o partida dificila in fata neamtului Peter Gojowczyk. In cele din urma, tenismenul nostru s-a impus in trei seturi, scor 7-6, 7-6, 6-3. Simona Halep se mentine pe locul 11 in clasamentul WTA, cu 3. 335 de puncte acumulate. Sorana Carstea a coborat un loc - .

VIDEO. Tenis: Halep si Hanescu, debut perfect la Australian Open..

Simona Halep si Victor Hanescu au avut un debut perfect la Australian Open. Simona, desemnata cap de serie numarul 11, a invins-o in primul tur pe Katarzyna Piter, din Polonia, scor 6-0, 6-1, conform b1tv. // In schimb, Hanescu a avut parte de o partida dificila in fata neamtului Peter Gojowczyk. In cele din urma, tenismenul nostru s-a impus in trei seturi, scor 7-6, 7-6, 6-3. Simona Halep se mentine pe locul 11 in clasamentul WTA, cu 3. 335 de puncte acumulate. Sorana .

Simona Halep si Victor Hanescu, debut perfect la Australian Open

Simona Halep si Victor Hanescu au avut un debut perfect la Australian Open. Simona, desemnata cap de serie numarul 11, a invins-o in primul tur pe Katarzyna Piter, din Polonia, scor 6-0, 6-1. in schimb,.

Niculescu merge in turul 2 la Australian Open, Cadantu eliminata

Monica Niculescu a trecut luni de primul tur la Australian Open, eliminand-o pe israelianca Shahar Peer in doua seturi. Cealalta romanca, Alexandra Cadantu a fost eliminata rusinos.

Simona Halep si Victor Hanescu, in turul II la Australian Open

Jucatorii romani de tenis Simona Halep si Victor Hanescu s-au calificat in mansa secunda a turneului Australian Open, primul de Mare Slem al anului, care se desfasoara la Melbourne. Halep a invins-o, in.

LIVE Romanii la Australian Open: Marti de la ora 2:00 joaca Simona Halep, Irina Begu, Sorana Carstea si Victor Hanescu.

Alexandra Cadantu a fost eliminata luni dimineata de Flavia Pennetta din Italia, a 28-a favorita a concursului feminin, in primul tur de la Australian Open. Monica Niculescu a trecut de turul 1. Marti intra in turul 1 ceilalti patru jucatori romani: Simona Halep, Irina Begu, Victor Hanescu si Sorana Carstea primii trei incep toti marti dimineata de la ora 2:00, jucand primele partide pe terenurile lor).

ştiri de la Online Sport

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2106 seconds )