Libnet.ro
UNICEF

12:45

DACIAN CIOLOS: Si eu, personal, am o nemultumire cu privire la prezenta lui Sorin Cimpeanu in Guvern

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
DACIAN CIOLOS: Si eu, personal, am o nemultumire cu privire la prezenta lui Sorin Cimpeanu in Guvern

Copresedintele USR PLUS Dacian Ciolos afirma ca, la fel ca o mare parte a societatii civile, si el are o nemultumire cu privire la prezenta lui Sorin Campeanu in Guvern. continuă pe Ziarul Bursa

Ciolos, primul atac asupra partenerilor din coalitie:Am o nemultumire cu privire la prezenta lui Sorin Cimpeanu in Guvern

Liderul PLUS, Dacian Ciolos, afirma, miercuri, ca are o nemultumire cu privire la prezenta lui Sorin Cimpeanu in Guvern, intrucat modul in care acesta a actionat in ultimii ani e departe de felul in care ar trebui sa fie un parcurs politic decent o referinta pentru educatia din Romania. Ciolos exprima ca partenerii de coalitie nu au avut posibilitatea de a interveni asupra propunerilor facute de partide.

Ciolos: Am o nemultumire privind prezenta lui Sorin Cimpeanu in Guvern Felul in care a actionat politic si profesional, departe de a fi o referinta pentru educatia din Romania

Copresedintele USR-PLUS Dacian Ciolos a transmis, miercuri, pe Facebook, ca, la fel ca o mare parte a societatii civile si precum multi colegi de-ai sai, are o nemultumire cu privire la prezenta lui Sorin Cimpeanu in Guvern. El spune ca felul in care Sorin Cimpeanu a actionat politic si profesional in ultimii ani este departe de ceea ce ar trebui sa fie un parcurs politic decent si o referinta pentru educatia din Romania.

Sorin Cimpeanu, despre criticile lui Dacian Ciolos: A fost o apreciere personala, probabil ca a intervenit un interes politic

Ministrul Educatiei, Sorin Cimpeanu, a comentat, miercuri seara, criticile pe care i le-a adus liderul PLUS, Dacian Ciolos, afirmand ca au fost aprecieri personale. Probabil ca a intervenit un interes politic, a declarat Cimpeanu, adaugand ca partenerii de coalitie nu ar trebui sa se pronunte cu privire la nominalizarile facute de alt partid.

Dacian Ciolos: Romania va avea nevoie de reforme Dan Barna: Este o coalitie care isi asuma foarte responsabil masurile si ceea ce va urma in lunile si anii urmatori pentru Romania (VIDEO)

Dacian Ciolos a declarat marti, dupa discutia cu presedintele Klaus Iohannis din cadrul consultarilor desfasurate la Palatul Cotroceni in vederea desemnarii unui candidat la functia de prim-ministru, ca.

Dacian Ciolos: Coalitia insasi este dovada unei maturitati politice. Acest parteneriat poate sa fie un moment de cotitura pentru Romania

In cadrul intrevederii de luni de la Palatul Parlamentului, PNL, USR-PLUS si UDMR au semnat acordul de functionare a coalitiei, prin presedintii celor patru formatiuni, Ludovic Orban, Dan Barna, Dacian Ciolos,.

Dacian Ciolos: incepe sa se sudeze o echipa, intelegem mai bine asteptarile si limitele celuilalt

Dacian Ciolos, liderul PLUS, crede ca presedintele Klaus Iohannis ar putea chema marti partidele la .

Dacian Ciolos: Ne-au dat alegatorii un vot pentru a intra la guvernare si l-am luat ca atare

Dacian Ciolos, liderul PLUS, este constient ca echipa USR-PLUS si-a luat mari responsabilitati in vi.

Sorin Cimpeanu, despre criticile aduse de Dacian Ciolos: Probabil ca a intervenit un interes politicianist Sunt curios cine are mai multi ani de experienta academica nationala si internationala (VIDEO)

Sorin Cimpeanu, ministrul Educatiei, i-a indemnat pe partenerii din coalitie sa nu se exprime cu privire la alegerile PNL pentru formarea Guvernului. Demnitarul a explicat ca, pentru a intra in Guvern, trebuie.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2331 seconds )