Libnet.ro
UNICEF

04:40

Dacian Ciolos anunta negocieri cu En Marche din Franta si Ciudadanos din Spania pentru noul grup politic din PE

Adevărul Adevărul,
Dacian Ciolos anunta negocieri cu En Marche din Franta si Ciudadanos din Spania pentru noul grup politic din PE

Presedintele PLUS, Dacian Ciolos, candidat al Aliantei 2020 in alegerile europarlamentare, a declarat, la Alba Iulia, ca partidul pe care il conduce va adera la noua familie politica ce se va constitui in jurul formatiunii franceze En Marche in Parlamentul European. continuă pe Adevărul

VIDEO Carmen Avram, atac la Dacian Ciolos: imi cer iertare in numele acelui comisar european care spune ca este roman

Fosta jurnalista Carmen Avram, actual candidat pe listele PSD la alegerile europarlamentare, a lansat un atac la adresa lui Dacian Ciolos in fata agriculturilor si fermierilor adunati la un targ agro-zoo din Botosani.

Carmen Avram: Dacian Ciolos a negociat cele mai mici subventii din UE pentru fermierii romani

Candidata Partidului Social Democrat PSD) la alegerile europarlamentare Carmen Avram le-a cerut scuze agricultorilor din Botosani in numele fostului premier Dacian Ciolos, acuzat ca, in calitate de comisar.

Un an de la moartea Doinei Cornea: Dacian Ciolos inca refuza sa explice public rolul sau de gardian in trupele de Securitate la poarta opozantei

La un an de la moartea Doinei Cornea, Dacian Ciolos refuza sa explice public rolul sau de gardian in trupele de Securitate la poarta opozantei. Mai mult, fostul premier in loc de raspunsuri, va lansa la.

Romanul de la Londra care a stat fata in fata cu Dacian Ciolos. Ce i-a spus

Doru Mihalachi, originar din Bacau, ofiter in rezerva al Armatei Romane, este cetatean britanic si munceste la Londra din 2001. in urma cu cateva zile s-a aflat fata in fata cu Dacian Ciolos, venit.

Carrefour vrea sa renunte la 3.000 de angajati din Franta

Carrefour intentioneaza sa renunte la 3. 000 de angajati la hipermarketurile sale din Franta printr-o schema de plecari voluntare, mai mult decat s-a anuntat initial, a confirmat pentru Reuters un purtator de cuvant al celui mai mare retailer european.

Carrefour vrea sa renunte la 3.000 de angajati la hipermarketurile sale din Franta

Carrefour intentioneaza sa renunte la 3. 000 de angajati la hipermarketurile sale din Franta printr-o schema de plecari voluntare, mai mult decat s-a anuntat initial, a confirmat pentru Reuters un purtator de.

Schimbari masive: Carrefour vrea sa renunte la 3.000 de angajati din hipermarketurile sale din Franta

Carrefour intentioneaza sa renunte la 3. 000 de angajati din hipermarketurile sale din Franta, printr-o schema de plecari voluntare, in conditiile in care compania este cel mai mare angajator din sectorul.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 04:40

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2011 seconds )