Libnet.ro
UNICEF

05:30

Dacian Ciolos anunta noi proiecte in domeniul Sanatatii si Energiei

Antena3 Antena3,
Dacian Ciolos anunta noi proiecte in domeniul Sanatatii si Energiei

Premierul Romaniei, Dacian Ciolos, a anuntat, marti seara, pe Facebook, ca a avut o intalnire cu presedintele Bancii Europene de Investitii, in cadrul careia a vorbit despre mai multe proiecte pe care si. continuă pe Antena3

Numire surpriza in Guvernul Dacian Ciolos. Bancherul care vine de la Londra

Premierul Dacian Ciolos a ales sa-l numeasca in functia de secretar de stat la Departamentul pentru Investitii Straine si Parteneriat Public-Privat pe Manuel Costescu, un sibian in varsta de 40 de ani, ajuns.

Dacian Ciolos: Partidele care doresc revenirea la alegeri in doua tururi sa isi asume dezbaterea, nu sa culpabilizeze guvernul

Premierul Dacian Ciolos a cerut luni partidelor care sustin revenirea la alegerea primarilor in doua tururi de scrutin sa isi asume aceasta dezbatere in loc sa aleaga sa culpabilizeze guvernul pentru faptul ca a refuzat sa adopte o ordonanta de urgenta sau sa isi asume raspunderea pentru schimbarea legislatiei.

Dacian Ciolos, replica la presiunile PNL: Partidele care cer modificarea legii sa isi asume si sa nu mai culpabilizeze Guvernul

Guvernul va organiza alegerile locale pe baza legislatiei existente, a transmis Dacian Ciolos, luni, la Ora prim-ministrului, aratand ca cei care isi doresc ca modifice legea electorala sa iti asume acest.

Dezbatere in Parlament. Dacian Ciolos, pus de PNL sa explice refuzul revenirii la alegerea primarilor in doua tururi

Premierul Dacian Ciolos participa la dezbaterea din Camera Deputatilor pe tema modificarii legislatiei electorale. Liberalii vor ca premierul sa explice, de la tribuna Parlamentului, motivele pentru care Guvernul a refuzat sa-si asume raspunderea revenirii la alegerea primarilor in doua tururi de scrutin.

Premierul Dacian Ciolos merge in Parlament, pentru a discuta despre legislatia electorala

Premierul Dacian Ciolos merge luni in Parlament pentru a discuta cu deputatii si senatorii despre legislatia electorala. Principalele subiecte de discutie vor fi alegerea primarilor in doua tururi de.

Dacian Ciolos participa luni la Ora prim-ministrului de la Camera Deputatilor

Premierul Dacian Ciolos va participa, luni, la Camera Deputatilor, la Ora prim-ministrului, iar tema dezbaterii va fi Legislatia electorala romaneasca trebuie sa asigure o mai buna reprezentativitate a cetatenilor.

Nepasarea transforma o bijuterie arhitectonica intr-o ruina. Salvarea Palatului Prefecturii, la mana premierului Dacian Ciolos

O bijuterie arhitectonica a Calarasiului, una dintre cele mai reprezentative cladiri, veche de peste un secol, a ajuns in atentia premierului Romaniei. Salvarea monumentului, care risca sa ajunga o ruina, este la mana lui Dacian Ciolos, dupa ce deputatul de Calarasi, Maria Dragomir i-a scris celui de-al doilea om in stat.

Atac dur din PNL la premierul Dacian Ciolos

Astept ca dl. Ciolos sa vina sa ne explice cum se face o democratie reala fara sa respecti o majoritate atunci cand alegi un primar, a spus Nicolaescu, duminica, intr-o.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2017 seconds )