Libnet.ro
UNICEF

12:00

Dacian Ciolos a anuntat ca nu va putea acorda bani deocamdata pentru TVR

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Dacian Ciolos a anuntat ca nu va putea acorda bani deocamdata pentru TVR

Premierul Dacian Ciolos a declarat, luni, ca Guvernul nu va putea aloca bani pentru TVR inainte de luna iulie, cand se face rectificarea bugetara, afirmand ca pana atunci trebuie luate masuri pentru a inchide robinetul risipei la TVR si. continuă pe Wall-Street Ro

Dacian Ciolos, despre situatia TVR: Trebuie inchis robinetul risipei!

Premierul Dacian Ciolos a declarat, luni, ca Guvernul nu va putea aloca bani pentru TVR inainte de luna iulie, cand se face rectificarea bugetara, afirmand ca pana atunci trebuie luate masuri pentru a.

Dacian Ciolos, despre situatia financiara grava a TVR: Stergerea datoriilor nu e posibila pentru ca ar fi considerata ajutor de stat

Prezent la Comisiile de cultura ale celor doua Camere ale Parlamentului, premierul Dacian Ciolos a declarat ca stergerea datoriilor TVR nu este posibila din punct de vedere legal, pentru ca ar fi considerata ajutor de stat. Totodata, aceasta a spus ca trebuie sa se gaseasca solutii pe termen scurt pentru a stopa situatia actuala a Televiziunii Publice.

Premierul Dacian Ciolos, chemat sa dea explicatii in Parlament cu privire la numirea noilor prefecti

ALDE a solicitat, luni, Biroului permanent al Camerei Deputatilor chemarea in Parlament a premierului Dacian Ciolos pentru a da explicatii cu privire la criteriile care au stat la baza numirii noilor prefecti, a.

Premierul Dacian Ciolos, asteptat la lansarea cartii politistului Marian Godina

Primul Ministru al Romaniei, Dacian Ciolos, este asteptat la lansarea volumului Flash-uri din sens opus a politistului Marian Godina, eveniment care va avea loc miercuri, 24 februarie, de la ora 18. 00, in Aula Bibliotecii Centrale Universitare Carol I.

Mesajul important transmis de premierul Dacian Ciolos. Diaspora este parte a Romaniei!

Diaspora este prea importanta in numar si in valoare pentru a o considera o simpla prelungire a patriei mama. Diaspora este parte a Romaniei! Cred ca, romanii din afara nu asteapta lucruri diferite .

Statul ar putea acorda garantii de pana la 60% fermierilor care vor sa achizitioneze un utilaj agricol

Fermierii romani, persoane fizice sau juridice, care se vor asocia, pot primi garantii de stat intre 40% si 60% pentru achizitionarea unui utilaj agricol, prin intermediul unui program guvernamental pe care il creionam in acest moment, a declarat, marti, ministrul Finantelor Publice, Anca Dragu.

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,216 seconds )